O tânără de doar 19 ani a murit la scurt timp după naștere. A fost demarată o anchetă pentru a se stabili cauzele care au condus la decesul tinerei mămici

Caz șocant în Suceava, după ce o tânără care devenise mamă în urmă cu o lună de zile s-a stins din viață. Ea și soțul ei se căsătoriseră în urmă cu aproape un an și se aflau în cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales că adusese pe lume un băiețel. 

Femeie însărcinată / foto: Pixabay
Femeie însărcinată / foto: Pixabay

Moartea tinerei în vârstă de 19 ani care a dat viață unui băiețel în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Succeava a creat o serie de controverse. 

Bianca a murit la doar o lună de la naștere

Bianca a adus pe lume acum o lună un băiețel pe nume Matias. Sarcina a fost dusă până la termen și a născut prin cezariană, părăsind incinta spitalului la doar câteva zile după. Cu toate că plecase pe propriile picioare, la scurt timp a revenit la spital cu probleme de sănătate. 

Medicii au depistat o tromboză venoasă, tânăra fiind internată și tratată pentru embolism pulmonar. După câteva zile de tratament, pe secția de Cardiologie, starea acesteia începuse să se îmbunătățească vizibil, însă nu pentru mult timp. 

A fost demarată o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au condus la decesul tinerei mămici, mai ales că urmează să se efectueze necropsia. 

ISU „Bucovina” Suceava, omagiu în memoria Biancăi 

Reprezentanții ISU „Bucovina” Suceava i-au adus Biancăi un ultim omagiu, prin intermediul unui mesaj de-a dreptul dureros. 

Lui Bogdan, colegul nostru, îi plăcea un citat, pe care l-a postat și pe rețelele sociale - „Să te ții de Dumnezeu. E singura funie care nu se rupe.” N-avea de unde să știe, bietul, cât adevăr conține acest simplu text… Anul trecut, visul i s-a împlinit și s-a căsătorit cu Bianca. Apoi, acum o lună în urmă, fericirea le-a fost completată de venirea pe lume a lui Matias, o frumusețe de băiețel. Însă, după naștere, Bianca a avut ceva complicații, care s-au agravat fără ca ei să apuce să conștientizeze…

La 19 ani, când abia ridicase ochii spre viață, soția lui Bogdan a plecat dintre noi. I-a lăsat singuri, pe el și pe Matias, doar cu speranța că se vor revedea, cândva. Chiar dacă nu-și va mai aminti de clipele când mama sa l-a ținut în brațe, Matias va avea un înger păzitor în Ceruri, care îi va veghea drumul în viață. Și lui, și tatălui său…

Plânge colegul nostru înjumătățit, plânge și pruncul său rămas prea devreme orfan… Plângem și noi, camarazii lui, împărtășindu-le durerea… Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace pe Bianca, iar pe tine, Bogdane, să te întărească! Și… să nu dai drumul funiei! Niciodată…", transmite ISU "Bucovina" Suceava. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net