Oprescu şi-a anunţat candidatura la preşedinţie

Întrebat când îşi va anunţa decizia finală referitoare la intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte, Sorin Oprescu a refuzat să dea o dată exactă, arătând că se simte pregătit să intre "în luptă" şi că "mai este puţin timp" până când va anunţa "decizia finală", informează agenţia Mediafax.

Oprescu a arătat, la jumătatea lunii septembrie, că va anunţa decizia pe care a luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României la sfârşitul lunii.

"Aşa cum am declarat în toate apariţiile publice din ultimele două săptămâni, la sfârşitul lunii septembrie voi anunţa decizia pe care am luat-o privind intrarea în cursa electorală pentru funcţia de preşedinte al României. Fac precizarea că nu m-am exprimat pozitiv în acest sens", susţinea Sorin Oprescu.

Oprescu va candida ca independent, iar campania sa este foarte posibil să fie coordonată de Octav Cozmâncă. Fostul oficial al Partidului Social-Democrat a anunţat, în urmă cu o săptămână, că se autosuspendă din PSD.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
maxresdefault jpg
cub botez reghecampf caciuc png
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
romanii au talent 2023 adelina benga micuta contorsionista care i a cucerit pe jurati unde sunt oasele 3 size20 jpg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg