EXCLUSIV Teo îşi micşorează stomacul ca să slăbească

Vedeta care prezintă „Teo Show" a recunoscut, marţi, în exclusivitate pentru Click!, că este adevărat. „Am în perspectivă să fac această operaţie, probabil anul viitor. Deocamdată plec în Israel, împreună cu nişte artişti", a spus Teo, pentru Click! Vedeta va intra de vineri seară în concediu, căci la 20 decembrie prezintă ultima ediţie din acest sezon a emisiunii care îi poartă numele la Kanal D.

Teo s-a decis să facă această operaţie, deşi a avut mari probleme de sănătate în trecut, care i-au pus viaţa în pericol.

La începutul lui 2011 a fost diagnosticată cu pancreatită acută, boală pe care a făcut-o tot din cauza regimurilor de slăbit, şi a fost operată de trei ori. În plus, problemele par să fi revenit. În septembrie, lui Teo i s-a făcut rău din cauza unei diete. Vedeta a explicat în emisiunea ei de la Kanal D care au fost motivele pentru care a ajuns la spital.

„Am zis la un moment dat să mă fac raw-vegan. M-am dat pe fructe, merişor, prunuţe, una, alta. Şi uite că am făcut nu ştiu ce la stomac. De la pastilele pentru stomac, mi-a scăzut tensiunea puţin, suficient cât să o iau într-o parte, să leşin. Femeile care leşină sunt modelul meu în viaţă. Sunt ca nişte gazele. Numai gazela aleargă ea aşa, cu graţie şi la un moment dat leşină. Dar mă gândesc totuşi să le las pe astea mai slăbuţe să leşine", a spus Teo. Operaţia de micşorarea a stomacului este varianta la care apelează foarte multe persoane obeze care nu pot ţine un regim alimentar ca să slăbească.

Ion Uţă: «Teo a slăbit prea mult şi şi-a îmbolnăvit pancreasul»

Un prieten, despre Teo: «Sigur s-a îmbolnăvit de la pastilele de slăbit»

Ce presupune operaţia de micşorare a stomacului şi cât costă

FOTO 3 vedete care şi-au micşorat stomacul pentru a slăbi. Cât au reuşit să dea jos

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
foto   accident statie autobuz jpg
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg