Nicoleta Luciu: «Zsolt jr. ştie deja să scrie şi să citească»

Ultima actualizare:

    Nicoleta Luciu, alături de băiatul ei cel mare, Zsolt jr.(FOTOGRAFII: FACEBOOK)
Nicoleta Luciu, alături de băiatul ei cel mare, Zsolt jr.(FOTOGRAFII: FACEBOOK)

Încep emoţiile pentru mămici. De azi se dă startul înscrierilor în clasa zero pentru piticii de 6 ani. Nici vedetele nu vor fi străine de astfel de emoţii: Nicoleta Luciu, Călin Goia, Alexandru Papadopol, Adriana Bahmuţeanu, sunt doar câţiva din părinţii-VIP care-şi pregătesc copiii de primul an la şcoală.

Nicoleta Luciu este cea mai curajoasă dintre mămicile vedete: are patru copii superbi. Însă, pentru moment, doar Zsolt jr., care împlineşte în septembrie 6 ani, îi dă cele mai mari emoţii. Tripleţii sunt bine-mersi la grădiniţă, unde descoperă cele mai trăsnite jocuri şi pasiuni.

În timp ce Zsolt jr. se pregăteşte de şcoală, tripleţii Nicoletei fac pe bucătarii la grădiniţă

simeon stalpnicul png

Călin Goia: Solistul de la Voltaj se mândreşte cu cei doi băieţi: Tudor şi Petru

simeon stalpnicul png

„Kim, Karoly şi Kevin au învăţat să gătească şi deja îi pregătesc pentru MasterChef", spune glumind Nicoleta. Cât despre Zsolt jr. abia a început greul.

Dana Nălbaru: Solista şi soţul său au o frumuseţe de fetiţă care va merge la clasa zero

simeon stalpnicul png

„Am ales o şcoală cu licenţă britanică, unde cursurile încep la 5 ani şi durează 13 ani. Zsolt  jr. e băiat mare, ştie deja să scrie şi să citească", a spus pentru Click! faimoasa vedetă mândră de copiii ei.

Alexandru Papadopol: Actorul merge des la cinema cu fetiţa lui, Ruxandra

simeon stalpnicul png

Simpaticul Călin Goia, de la trupa Voltaj, are doi băieţi pe care îi adoră. „Petru, 6 ani, este deja în clasa zero. Nu face mare lucru, e o trecere spre şcoală. Nu e nimic stresant. Mi-a zis că la fel era şi la grădiniţă. A fost doi ani la grădi. Acum e la o şcoală de stat. Însă, am emoţii pentru Tudor (5 ani). Ştiţi ce important este învăţătorul şi sper să găsesc o doamnă drăguţă, cum are Petru acum. Anul trecut am avut ceva de muncă până am găsit ce ne-a plăcut", a spus Călin Goia pentru Click!

Andi Moisescu: Prezentatorul tv şi soţia sa, Olivia Steer, sunt părinţii a doi băieţei

simeon stalpnicul png

Multe alte vedete au prichindei de şcoală: Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au emoţii pentru Ruxandra, care are 6 ani.

Focoasa Adriana Bahmuţeanu îl va duce de mânuţă la şcoală pe Mihai Maximus, care va împlini 7 ani, iar Andi Moisescu, vedeta PRO TV, va căuta o învăţătoare drăguţă pentru David, de 6 ani. Dana Nălbaru şi actorul Dragoş Bucur au emoţii pentru Sofia, care va merge şi ea la clasa „zero".

- Între 24 februarie şi 14 martie, părinţii trebuie să completeze cererile de înscriere. O vor putea face pe Internet sau direct la şcoala unde doreşte să înveţe copilul, în fiecare zi a săptămânii, mai puţin duminica.- În funcţie de cum s-a dezvoltat fizic şi psihic, copilul va fi înscris în grupa mare la grădiniţă, în clasa pregătitoare, iar dacă are peste 6 ani, în clasa întâi. Evaluările vor fi programate în perioada 18 februarie -12 martie, iar rezultatele ar trebui comunicate în scris până în 13 martie.- În perioada 19-28 februarie, toate şcolile şi grădiniţele vor fi deschise pentru părinţi, să vadă cum sunt clasele şi să întrebe ce doresc.- Timp de trei zile, 18-20 martie, şcolile analizează cererile părinţilor, iar în cazul în care sunt mai multe solicitări decât locuri se va face selecţie, potrivit criteriilor stabilite. Listele cu cei care au fost înscrişi vor fi afişate în 21-22 martie.- Părinţii copiilor rămaşi neînscrişi după această etapă vor afla după 24 martie unde sunt locuri libere, cererile vor putea fi depuse până la 4 aprilie, iar rezultatele vor fi afişate în 11 aprilie. - Dacă şi după această etapă vor mai fi copii neînscrişi, cazurile vor fi rezolvate individual.- A fost elaborat un calendar şi pentru copiii care împlinesc 7 ani, dar nu au fost la clasa pregătitoare. Cererile se vor depune din 24 februarie, până în 14 martie, iar rezultatele vor fi anunţate în 11 aprilie.- Vă reamintim că învăţământul obligatoriu în România începe de la 6 ani, cu clasa pregătitoare. Aşadar, părinţii cu copii care împlinesc vârsta de 6 ani până la data de 31 august 2014, inclusiv, au obligaţia de a înscrie copiii în clasa „zero".

Reprezentanţii unei şcoli primare din provincia chineză Hubei au găsit o modalitate inedită de a le proteja elevilor ochii. Astfel că pe băncile micuţilor au fost montate bare de fier care nu le permit micuţilor să se aplece prea mult asupra cărţilor şi caietelor.

În acest fel, copiii păstrează distanţa corespunzătoare, iar vederea nu le este afectată, potrivit Societăţii Anti Miopie din China, care a avut această iniţiativă. Imaginea copiilor care sunt ţinuţi la distanţă de barele montate pe bănci, chiar dacă intenţia este una bună, este destul de şocantă, întrucât libertatea de mişcare a elevilor este vizibil limitată.

FOTO Tripleţii Nicoletei Luciu, cei mai scumpi copii! Fanii s-au topit când i-au văzut

FOTO Nicoleta Luciu, mândră de fetiţa ei! Cu cine crezi că seamănă micuţa

EXCLUSIV «Romantism într-o casă cu patru copii, doar după 8 seara»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net