Patru români răniţi într-un accident în Ungaria

Patru dintre cei şapte cetăţeni români aflaţi în microbuzul implicat într-un accident rutier din Ungaria au fost răniţi uşor şi internaţi la spitalul universitar din Szeged, dar au fost externaţi după două ore, a declarat pentru agenţia Mediafax purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Alin Şerbănescu.

Potrivit acestuia, un microbuz la bordul căruia se aflau şapte cetăţeni români a fost implicat într-un accident rutier, vineri seară, în apropiere de Szeged. Microbuzul, care circula regulamentar şi se afla în drum spre România, a intrat în coliziune cu o maşină în care se aflau doi cetăţeni maghiari.

În urma accidentului, patru cetăţeni români, care au fost răniţi uşor, au fost internaţi timp de două ore la Clinica universitară din Szeged, ei fiind apoi externaţi.

Autoturismul se îndrepta către Szeged când, la o curbă, a intrat în coliziune cu microbuzul care venea din sensul opus, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Szabolcs Szenti.

Un cuplu ungar se afla în autoturism şi şapte cetăţeni români călătoreau în microbuz, a precizat Szenti. Deocamdată nu există informaţii despre victime şi gravitatea rănilor suferite.

Drumul a fost închis pentru a permite desfăşurarea anchetei poliţiei, a adăugat Szenti.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg