Portarul lui AS Roma a plâns ca un copil!

Julio Sergio, portarul romanilor, a suferit o accidentare banală - luxaţie la glezna dreaptă - în ultimele secunde ale jocului, într-un moment în care Claudio Ranieri efectuase toate schimbările.

Brazilianul a rămas aşadar între buturi, deşi vizibil incomodat de durere. De fapt atât de vizibil, încât camerele televiziunuii italiene Sky s-au oprit asupra acestuia, într-un moment în care Roma fugea nebună după egalare.

De ce? Julio Sergio plângea cu lacrimi de crocodil şi se văita de mama focului de parcă mai avea puţin şi murea la datorie.

Salvarea sa a venit odată cu fluierul de final al partidei, moment în care acesta s-a prăbuşit la pământ, făcând semne către echipa medicală că nu se poate deplasa de unul singur.

Chinurile sale au stârnit totuşi simpatia publicului, care l-a recompensat pentru „eroismul" de care a dat dovadă cu un generos cor de aplauze.

Cum luxaţiile necesită o perioadă destul de lungă de recuperare, cel mai probabil Bogdan Lobonţ va apăra poarta Romei sâmbătă, în derby-ul cu Inter Milano şi Cristi Chivu, dar şi marţi, cu CFR Cluj în Liga Campionilor.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
parada militara de 1 decembrie jpg
Cătină cu miere - beneficii pentru sănătate
raed arafat si klaus iohannis jpg
parada militara 1 decembrie jpg
simona gherghe jpg
Parada militară