România va avea cea mai fierbinte vară din ultimii ani. Ce temperaturi se vor înregistra în perioada următoare

Vara a început sub un număr impresionant de grade Celsius în termometre! Luna iunie va sta sub semnul unor temperaturi zilnice ridicate, indiferent de regiunea țării în care locuim.

image

Administrația Națională de Meteorologie a indicat temperaturi diurne care vor depăși constant 30 de grade, în unele zone, nu doar cele sudice, depășind și 35 de grade Celsius.

În Muntenia, în cea mai mare parte a intervalului vremea va fi călduroasă, cu mici alternanțe termice de la o zi la alta. Astfel, temperaturile maxime, mediate regional, se vor situa între 30 și 36 de grade, cu cele mai ridicate valori în intervalul 10 – 11 iunie, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 18 grade. Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat la începutul primei săptămâni de prognoză și îndeosebi după data de 12 iunie.

În Oltenia, până în jurul datei de 10 iunie temperatura aerului va fi în creștere, apoi va scădea ușor, astfel că pe parcursul celor două săptămâni de prognoză vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte din intervalul de anticipație. Citește mai multe pe canal33.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net