Acestea sunt cele mai dăunătoare preparate congelate conform nutriționiștilor!

Ultima actualizare:

Mulți dintre noi se îndreaptă mai întâi către culoarul alimentelor congelate când mergem la cumpărături. Ar putea această practică comună să ne saboteze sănătatea? La fel ca majoritatea lucrurilor legate de nutriției, depinde.  

Preparatele congelate sunt un pericol pentru sănătatea noastră Sursă foto: Pixabay.com
Preparatele congelate sunt un pericol pentru sănătatea noastră Sursă foto: Pixabay.com

Când vine vorba de alimente congelate, mai mulți nutrienți reprezintă o preocupare majoră pentru sănătatea inimii; sare, zahăr și grăsimi nesănătoase”, a spus dieteticianul Angela L. Lago, cunoscut și sub numele de „Dieticianul pentru sănătate mintală”. „Nu numai că alimentele care conțin un exces de acești nutrienți sunt inflamatorii, dar sunt și factori cheie pentru obezitate, boli de inimă, hipertensiune arterială și diabet”.

Asociația Americană a Inimii (AHA) recomandă nu mai mult de 2.300 de miligrame de sodiu pe zi. „Limita ideală” nu este mai mare de 1.500 mg pe zi pentru majoritatea adulților, în special pentru cei care au hipertensiune arterială, conform AHA.

Lago a spus că unele alimente congelate, cum ar fi legumele congelate, fructele și produsele din cereale integrale, nu sunt deloc rele, deși există categorii pe care persoanele care doresc să-și îmbunătățească sau să-și protejeze sănătatea inimii ar trebui să le evite.

Lista celor mai nesănătoase preparate congelate

O combinație de aditivi, calorii din belșug și exces de grăsime și sodiu este sunt ingrediente-cheie atunci când vine vorba de majoritatea gustărilor congelate cu pizza.

„Aceste gustări sunt departe de a fi o felie de pizza. Sunt de obicei umplute cu sodiu, grăsimi, o mulțime de aditivi pentru conservare, cum ar fi nitrați și fosfați și chiar imitație de brânză”, a spus McMordie, subliniind un studiu publicat în Asociația Medicală Germană. jurnalul de știință, Deutsches Arzteblatt international, despre potențialul fosfaților adăugați de a afecta sănătatea inimii.

Pizza congelată poate fi la fel de proastă ca și gustările de pizza congelate discutate mai sus.

„Pizza congelată este un aliment bogat în calorii, care este încărcat cu, sare și grăsimi. Deși există opțiuni mai sănătoase, cum ar fi opțiunile cu crustă subțire acoperite cu legume, majoritatea pizza congelate au o crustă mai groasă de cereale, acoperită cu brânză și carne procesată. ”, a spus Lago.

Puiul dulce și acrișor este o sursă bună de proteine ​​(din pui), dar este ambalat cu o tonă de zahăr adăugat”, a spus Tallman. „Unii au până la 40 g de zahăr adăugat per porție. Zahărul adăugat este negativ pentru sănătatea ta, deoarece poate crește riscul de obezitate, ceea ce duce la boli de inimă”.

Preparatele de patiserie congelate reprezintă un pericol pentru sănătate

„Preparatele de patiserie congelate pentru micul dejun constau în mai multe forme de carbohidrați foarte procesați și zahăr, fără valoare nutrițională reală, ca să nu mai vorbim de toți conservanții chimici. Consumul regulat al acestor tipuri de alimente foarte procesate - bogat în făină albă rafinată, zahăr rafinat și porumb bogat în fructoză. sirop – este asociat cu un profil lipidic slab”, a spus McMordie, făcând referire la un studiu publicat în Current Atherosclerosis Reports privind carbohidrații și lipidele din sânge.

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net