Cele mai eficiente condimente care combat îmbătrânirea prematură

simeon stalpnicul png
Salvia, ardeiul iute, cimbrul, ghimbirul, scorțișoara, maghiranul și sovârful ne prelungesc viața

Cercetătorii din lumea întreagă sunt preocupați de cele mai eficiente remedii care să combată puterea radicalilor liberi, dușmani aprigi ai sănătății omului. Studiile multor cercetători de renume demonstrează că împotriva radicalilor liberi, care au o contribuție semnificativă în procesul de îmbătrânire precoce a organismului uman, au descoperit leacuri benefice care să le combată puterea distructivă.

Efectul unor condimente precum: salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara, maghiranul și şovârful, renumite pentru proprietățile lor antioxidante, au o influență pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când sunt incluse în dietă.

Plantele cu efect antioxidant prelungesc speranțele de viață sănătoasă

Plantele antioxidante nominalizatede de cercetătorii americani prelungesc speranța de viață sănătoasă.  Aceasta este concluzia unui studiu, realizat de nutriţioniştii de la Universitatea Nebraska din Lincoln (SUA). Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele șapte plante au un puternic efect antioxidant, fie că sunt consumate în stare proaspătă sau uscată, deoarece aceste remedii scad riscul îmbolnăvirii  de cancer, de boli cardiovasculare și cresc durata de viață sănătoasă.

Îmbătrânirea prematură este asociată cu dezvoltarea bolilor cronice

Totodată, cercetătorii americani susțin că îmbătrânirea prematură este asociată cu dezvoltarea bolior cronice, iar cele 7 plante, nominalizate în studiul realizat la Universitatea Nebraska, trebuie consumate frecvent. În acest mod, simplu și eficient, organismul uman va fi apărat de boli și de îmbătrânirea prematură. Valoroasele remedii pot fi procurate de la magazinele naturiste sau pot fi cultivate în gospodăria noastră.  

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
georgia meloni foto epa efe
Lucian Ovidiu Heiuş  INQUAM Photos George Calin jpg
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg