În ce poziție trebuie să ai patul în camera în care dormi. Numai așa vei avea un somn odihnitor

Ultima actualizare:

Conform tradiției Feng Shui, modul în care ne poziționăm patul în dormitor poate avea un impact surprinzător asupra calității somnului și a echilibrului nostru energetic. Așadar, un pat confortabil nu este suficient, ci și poziția în care dormim. Iată care este cea mai potrivită pentru un somn odihnitor, potrivit experților în Feng Shui!

Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock

Alinierea patului în funcție de direcția soarelui

Somnul este vital pentru sănătatea și bunăstarea noastră, iar practicile Feng Shui pot oferi o cale către un somn mai odihnitor. Una dintre cele mai importante recomandări Feng Shui în ceea ce privește poziționarea patului este alinierea acestuia în funcție de direcția soarelui.

Conform principiilor Feng Shui, există anumite direcții cardinale care sunt considerate mai benefice pentru poziționarea patului. Acestea sunt determinate de mișcarea soarelui pe cer pe parcursul zilei.

Poziționarea ideală: capul la nord, picioarele la sud

Cea mai favorabilă poziție a patului, conform Feng Shui, este cu capul orientat spre nord și picioarele spre sud. Această aliniare permite energiei “qi” să circule liber în jurul patului, astfel că vei avea parte de un somn odihnitor și echilibrat.

Mișcarea soarelui de-a lungul cerului joacă un rol important în această recomandare. Soarele se ridică de la est și apune la vest, iar energia sa se mișcă de la est la vest. Prin alinierea capului la nord, această energie poate curge în jurul corpului în mod natural, fără a fi perturbată.

Citește continuarea pe canal33.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj-Napoca
image
image
image
image
image
image
gradina freepik jpg
image png
delta dunarii foto AMDTDD jpeg
image png
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net