Nutriţionisul Mihaela Bilic recomandă consumul de carne de porc: "Spre deosebire de vită, este mai bogată în acizi graşi saturaţi"

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

În plin sezon de pregătiri pentru Crăciun, gospodinele îşi trec pe listă ingredientele pentru praparatele care vor umple masa de sărbătoare. Printre ele se află şi carnea de porc, cea mai consumată carne în această perioadă. În mod paradoxal, consumul de carne de porc nu este deloc contraindicat şi, adesea, poate fi mai sănătos pentru organism decât puiul sau vita.

Din punct de vedere nutritiv carnea de porc este o sursă de proteine de calitatea întâi, vitamine din grupul B, minerale (fier în special) şi grăsime, spune nutriţionistul Mihaela Bilic.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ce să mănânci ca să nu te îngraşi de Crăciun. Dieta pe care o urmează antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga SebestyenAnamaria Prodan, mesaj dur la 47 de ani: ”Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
wizz air avion jpg
marelbo png
loto jpeg
cincsor dimineata jpg
1 sfantul spiridon jpg jpeg
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
insulina jpeg
Padure din viitoarea Centura Verde Bucuresti Ilfov foto Centura Verde jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net