Nutriţionisul Mihaela Bilic recomandă consumul de carne de porc: "Spre deosebire de vită, este mai bogată în acizi graşi saturaţi"

Ultima actualizare:

    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

În plin sezon de pregătiri pentru Crăciun, gospodinele îşi trec pe listă ingredientele pentru praparatele care vor umple masa de sărbătoare. Printre ele se află şi carnea de porc, cea mai consumată carne în această perioadă. În mod paradoxal, consumul de carne de porc nu este deloc contraindicat şi, adesea, poate fi mai sănătos pentru organism decât puiul sau vita.

Din punct de vedere nutritiv carnea de porc este o sursă de proteine de calitatea întâi, vitamine din grupul B, minerale (fier în special) şi grăsime, spune nutriţionistul Mihaela Bilic.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ce să mănânci ca să nu te îngraşi de Crăciun. Dieta pe care o urmează antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga SebestyenAnamaria Prodan, mesaj dur la 47 de ani: ”Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Test  Alege culoarea preferata  Sursa foto shutterstock 1897930903 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Hot de buzunare jpg
lapte bivolita adobestock jpg
cutremur mexic jpg
accident Polonia jpeg
Dmanisis Gora georgia caucaz jpg
univers paralel pixabay jpg
fumat pixabay jpg
restaurant ars cehia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net