Nutriţionisul Mihaela Bilic recomandă consumul de carne de porc: "Spre deosebire de vită, este mai bogată în acizi graşi saturaţi"


    Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

În plin sezon de pregătiri pentru Crăciun, gospodinele îşi trec pe listă ingredientele pentru praparatele care vor umple masa de sărbătoare. Printre ele se află şi carnea de porc, cea mai consumată carne în această perioadă. În mod paradoxal, consumul de carne de porc nu este deloc contraindicat şi, adesea, poate fi mai sănătos pentru organism decât puiul sau vita.

Din punct de vedere nutritiv carnea de porc este o sursă de proteine de calitatea întâi, vitamine din grupul B, minerale (fier în special) şi grăsime, spune nutriţionistul Mihaela Bilic.

Citește continuarea articolului, aici!Citește și:Ce să mănânci ca să nu te îngraşi de Crăciun. Dieta pe care o urmează antrenoarea de Kangoo Jumps Kinga SebestyenAnamaria Prodan, mesaj dur la 47 de ani: ”Cine mă face curvă, proastă şi urâtă are minte de copil!”

cub horoscop iertare png
horoscop zilnic 1 martie jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
FotoJet (3) jpg
femeie frig casa jpeg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg