Soluţii naturiste pentru depigmentarea pielii

image

Ai observat că în timp pe pielea ta au început să apară pete colorate sau albicioase, având diverse forme, care nu mai dispar? Acestea sunt forme ale pigmentării, care trec dacă ţineţi cont de următoarele sfaturi.

Suc de lămâie sau ceapă. Sucul de lămâie este considerat unul din cele mai bune remedii pentru decolorarea pielii şi îmbunătăţirea pigmentului. Aplicaţi sucul proaspăt stors de la o lămâie pe pielea afectată, de 2 ori pe zi. Zeama de lămâie este suficient de acidă pentru a îndepărta stratul decolorat de deasupra al pielii. Folosit în mod regulat, poate trata depigmentarea pielii în aproximativ 6-8 săptămâni. Frecarea pielii decolorate cu o felie de ceapă roşie poate avea acelaşi efect.

Ulei de măsline. Folosiţi uleiul de măsline pentru a curăţa zona depigmentată a pielii, mai ales cea de pe faţă. Mai precis, ştergeţi faţa cu un prosop umezit în apă caldă şi înmuiat apoi în ulei de măsline. Uleiul de măsline extra-virgin are un efect blând asupra pielii şi dă mai multă umiditate, ajutând la estomparea petelor maronii de pe piele.

Castravete. Foarte bun în reducerea depigmentării pielii, pistruilor şi punctelor negre şi petelor este şi castravetele. Aplicaţi pe zona afectată o pastă formată dintr-o lingură de suc de castravete cu 1 lingură de miere de albine şi 1 lingură de suc de lămâie. 

Aloe Vera. Gelul de aloe vera tratează depigmentarea pielii, curăţă punctele negre şi petele de bătrâneţe şi are un efect de întinerire a pielii. Aplicaţi gelul cu o jumătate de oră înainte de a merge la culcare. Adăugaţi 1 sau 2 capsule de Vitamina E pentru a-i spori eficacitatea. 

Roşie, ovăz şi iaurt. Amestecaţi sucul unei roşii cu 2 linguriţe de făină de fulgi de ovăz şi 1/2 linguriţă de iaurt. Aplicaţi pe piele şi lăsaţi să stea până se usucă, nu mai mult de 20 de minute. Faceţi acest lucru zilnic pentru rezultate vizibile, conform www.lataifas.ro.

image png
sarah anamaria prodan jpg
giselle si tom brady
cub anamaria prodan png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
elena udrea adrian alexandrov jpeg
Vladimir Putin FOTO EPA-EFE
lumina ciudata belgorod foto twitter jpg
image
image
image
image
Kate Middleton (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg
Muzeul Vaticanului jpg
Lebăda a fost salvată în cele din urmă jpg