Specialiști de top în Ginecologie Oncologică și FIV vin la București, la conferința „Femeie, ai grijă de tine!”

Ultima actualizare:

Luna Martie este dedicată femeii, iar importanța sănătății feminine este un subiect care va fi abordat la nivel profesional, de către specialiști din domeniu. Cei mai mari specialiști în Ginecologie Oncologică și FIV din Istanbul ajung la București, mâine, 5 martie. Anca Serea și Dana Săvuică vor lua parte la eveniment.

Femeile se confruntă cu probleme ginecologice indiferent de vârstă
Femeile se confruntă cu probleme ginecologice indiferent de vârstă

„Femeie, ai grijă de tine!” este titlul conferinței dedicată problemelor de sănătate feminine, care va avea loc, marți, 5 martie, ora 12, la Hotel Radisson Blu București. Doi specialiști de renume, Prof. Dr. Hamdullah Sözen și Prof. Dr. Doğa Seçkin, vor discuta despre probleme ginecologice, probleme de fertilitate si despre ginecologie oncologică, iar persoanele interesate au șansa, la final, să le adreseze întrebări în privat pe această temă. Anca Serea și Dana Săvuică vor lua parte la eveniment în calitate de speakeri.

La finalul conferinței, participanții pot discuta în privat cu medicii

Cu această ocazie, consilierul medical Raluca Constantinescu,  prin mediciturcia.ro, în parteneriat cu LIV Hospital din Turcia, vor oferi ocazia unei informări corecte printr-o conferință medicală care va dezbate problemele de sănătate specifice femeilor și vor vorbi despre prevenție.

Prof. Dr. Doğa Seçkin, alături de Raluca Constantinescu, consilier medical
Prof. Dr. Doğa Seçkin, alături de Raluca Constantinescu, consilier medical

Cu această ocazie, persoanele interesate au șansa la finalul conferinței să discute în privat cu medicii despre problemele de sănătate și să le adreseze întrebări, fiind o ocazie unică pe care partenerii conferinței o oferă în mod gratuit celor interesați.

Prof. Dr. Doğa Seçkin, o somitate în domeniu

Prof. Dr. Hamdullah Sözen și Prof. Dr. Doğa Seçkin, vor discuta despre probleme ginecologice, probleme de fertilitate și despre ginecologie oncologică.

Dr. Doga Seckin profesează ca ginecolog și obstetrician, având o experiență de peste 16 ani în acest domeniu. A absolvit Universitatea Ankara și a urmat studii postuniversitare la prestigiosul Spital de Educație și Cercetare în Sănătatea Femeilor „Dr. Zekai Tahir Burak”. Este binecunoscut pentru expertiza sa în ginecologia laparoscopică, infertilitate, operații de uroginecologie, operații cu histeroscopie, histerectomia vaginală, defectele compartimentului anterior-posterior și operațiile de incontinență.

Prof. Dr. Hamdullah Sözen are o vastă experiență

Prof. dr. Hamdullah Sözen este specializat în ginecologie și obstetrică, având o vastă experiență în domeniul sănătății generale, ginecologiei, obstetricii și oncologiei ginecologice. Cancerul ginecologic, chirurgia endoscopică, patologiile cervicale / colposcopia sunt activitățile sale de interes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
azienda agricola 1200 690x362 jpg
gradina jpg
Krystyna Skarbek jpg
daci romani jpg
a82e43f1 1ab0 4e3a 9d51 cce0fc6e21b7 jpg
casa franta 1 euro facebook jpg
Lukasz Szpunar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net