Și-a luat viața la trei zile după ce a născut. Înainte, a semnat un protocol că renunță la copil

Ultima actualizare:

O femeie de 34 de ani și-a pus capăt zilelor, la trei zile după ce a născut, aruncându-se de la etajul 3 al Maternității Medgidia. Femeia adusese pe lume un copil perfect sănătos pe 31 octombrie, iar pe 2 noiembrie a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa. Cu câteva ore înainte, ea semnase un protocol în prezența autorităților că renunță la copilul ei.

Bebeluș foto pixabay

Femeia era în depresie post-natală

Tragedie a avut loc joi, 2 noiembrie la Spitalul Municipal din Medgidia. O tânără mamă în vârstă de 34 de ani, care abia născuse, s-a aruncat de la etajul 3, unde funcționează Maternitatea. Femeia ar fi suferit de o depresie postnatală. Nenorocirea a fost descoperită chiar de mama tinerei care venise în vizită la spital. Nu a găsit-o în pat și a alertat personalujl medical. Așa au văzut-o pe tânăra mamă prăbușită pe caldarâm. A fost resuscitată, însă fără rezultat.

La data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul 3 al Spitalului Municipal Medgidia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 34 de ani, asupra căreia se efectuau manevre de resuscitare.

Ulterior, aceasta a fost declarată decedată.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanța, potrivit Replica Online.

Înainte de gestul sinucigaș, femeia a semnat un protocol că renunță la copil

Femeia era la prima naștere. Înainte de gestul fatal, ea a semnase un protocol în prezența unor autorități prin care renunța la copil. Reprezentanții spitalului spun că nu au sesizat nimic neobișnuit în comportamentul femeii.

„A semnat un protocol cu asistenta socială, în prezenţa Poliţiei, că renunţă la copil. Asta s-a întâmplat la prânz. A fost respectat şi protocolul, a venit şi poliţistul şi Asistenţa Socială din Primărie, în prezenţa directorului medical, a mea, s-a semnat un protocol. Apoi, ce s-a întâmplat numai ea ştie”, a declarat Dorel Oprea, directorul Spitalului Medgidia, pentru observatornews.ro.

Procurorii și polițiștii care au deschis o anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net