Stau la coadă să se angajeze


    Tinerii s-au înghesuit să-şi depună CV-urile
Tinerii s-au înghesuit să-şi depună CV-urile

Tineri absolvenţi, aflaţi în căutarea unui loc de muncă, dar şi oameni cu peste 20 de ani de experienţă s-au înghesuit azi la Bursa locurilor de muncă din Capitală. Ei au aşteptat câte o oră la coada de zeci de metri formată în faţa Palatului Copiilor.

Coada din faţa Palatului Copiilor s-a format încă de la ora deschiderii târgului de job-uri, organizatorii fiind nevoiţi să stea la intrare pentru a permite aceesul unui număr limitat de persoane astfel încât să fie evitată îmbulzeala.

Tineri absolvenţi, dar şi persoane trecute de 40 de ani, stăteau aliniaţi cu CV-urile în mână, aşteptând să ajungă în faţa angajatorilor. Unii îmbrăcaţi ca pentru un interviu, alţii în ţinute sport, cu toţii sperau ca angajatorii care participau la bursă să aibă o ofertă şi pentru ei.

Cei mai mulţi, după ce dădeau un tur al angajatorilor, plecau dezamăgiţi de oferta considerată "foarte slabă". Cei mai mulţumiţi au fost însă ofertanţii de locuri de muncă care au apreciat, pe de o parte, că cererea înregistrată vineri a depăşit orice aşteptare, iar, pe de altă parte, faptul că CV-urile primite sunt mult mai bune decât în anii trecuţi.

Reprezentanta unei companii de asigurări a declarat că a reuşit să adune, în mai puţin de două ore, peste o sută de CV-uri pentru cele trei posturi disponibile.

Persoanele care au venit la bursa locurilor de muncă au confirmat faptul că nu mai au pretenţii salariale la fel de mari ca în anii precedenţi, principala preocupare fiind doar găsirea unui loc de muncă, acest lucru fiind valabil chiar şi în cazul persoanelor care aveau peste 20 de ani de experienţă.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi a fost organizată în toată ţara, angajatorii anunţând că au peste 13.000 de locuri de muncă la nivel naţional, peste 2.000 fiind în Capitală, unde, numai în prima oră de la deschidere, au venit aproximativ o mie de persoane.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg