Surpriză! Un clujean și-a cerut iubita în căsătorie pe pârtie

A îngenunchiat pe pârtie și a cerut-o de soție pe femeia visurilor sale, iar aceasta a spus DA din toată inima. Este povestea de dragoste cu final fericit a doi tineri din Cluj, care și-au început anul cu noul statut de logodnici.  

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

A pregătit totul în cele mai mici detalii! Un tânăr din judeţul Cluj a decis să-i facă o surpriză uriașă iubitei sale, chiar în prima zi a lui 2022. Cu complicitatea amicilor comuni, băiatul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o pe fată în căsătorie pe pârtia de schi, scrie adevarul.ro. Secvențele pline de romantism s-au derulat pe Pârtia Piatra Grăitoare din Vârtop (Bihor), staţiune în care îndrăgostiții se aflau cu un grup de prieteni, pentru a petrece Revelionul. Pe 1 ianuarie, după o petrecere ca-n povești, cei doi tineri au pornit, împreună cu gașca de amici, la o plimbare cu telescaunul, ca să admire frumusețea zonei montane.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

La întoarcere, chiar la baza pârtiei, fata a avut parte de un moment cu adevărat magic. Tânărul a îngenuncheat în faţa iubitei sale,  în timp ce prietenii săi au format, din afişe, cea mai importantă întrebare: “Vrei să fii soţia mea?”. Emoţionată până la lacrimi, fata a acceptat pe loc inelul de logodnă şi, desigur, i-a oferit iubitului ei răspunsul așteptat - “Da”. 

Ineditul epiosd a fost făcut public pe pagina de Facebook a Pârtiei Piatra Grăitoare din Vârtop, unde au fost postate şi câteva fotografii. “O tânără a avut parte de o surpriză de proporţii chiar pe Pârtia Piatra Grăitoare, unde se plimba cu telescaunul. Doi îndrăgostiţi au decis că este momentul să devină mai mult decât iubit şi iubită”. Postarea a adunat numeroase aprecieri și comentarii din partea internauților, care le-au urat “Casă de piatră!” celor doi îndrăgostiți. 

„Felicitări! Lungul drum care vă așteaptă să fie pur și frumos ca zapada care vă înconjoară.” este unul dintre mesajele emoționante primite de Cristina și Cătălin. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lapte pixabay jpg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net