Când se lansează Samsung Galaxy S22, cum arată și cât va costa

Ultima actualizare:

Cine dorește să-și cumpere anul acesta un Samsung S22 trebuie să știe că va scoate ceva bani din buzunare. Iată la ce prețuri se va vinde în SUA și la ce să ne așteptăm pe piața de la noi!

image

Când se lansează Galaxy S 22

Evenimentul de lansare al telefoanelor S22 ar urma să aibă loc pe 8 februarie, iar precomenzile vor putea fi făcute începând cu 9 februarie. Apoi Samsung Galaxy S22, S22+ (S22 Plus) și S22 ultra vor ajunge în mâinile clienților începând cu 24 februarie. Aceste date nu sunt oficiale și se pot schimba, scriu cei de la StartUp.ro. 

Cum vor arăta telefoanele 

Modelele S22 și S22 Plus continuă designul adus cu S21 cu acel modul de cameră ieșit în evidență și care pare că face parte din structura telefonului. Cel care nu seamănă este S22 Ultra, care pare, mai degrabă, că face parte dintr-o gamă de telefoane Samsung Note.

Samsung s 22, prețuri 

Samsung, compania cu cele mai mari vânzări din lume pe piața telefoanelor a decis să mărească prețul gamei Galaxy S22. Jurnaliștii de la PhoneArena speculează faptul că acest an va fi anul marilor scumpiri. Ei se bazează pe informațiile furnizate de un specialist al pieței care a declarat pe Twitter că fiecare model în parte al noii serii va fi mai scump cu câte 100 de dolari, la fel ca în cazul Apple și iPhone 14.

Samsung ar putea scumpi Galaxy S22 față de S21 de anul trecut

Galaxy S21 a pornit în 2021 de la un preț de 799 dolari americani, în varianta de bază. Acel model oferea un ecran de 6,2”, un spate din plastic și procesor high-end, 8GB RAM și 128 GB stocare. Acesta a fost un adevărat best-buy în gama sa de preț, dar acest lucru s-a dovedit a fi  un dezavantaj pentru companie la lansarea lui Galaxy S21 FE de săptămâna trecută. Nu doar că S21 are acum o configurație mai bună, cu mai mult RAM și cameră mai performantă, dar acesta este disponibil la un preț mai mic decât cel al modelului „de buget”.

Astfel, Samsung probabil că vrea să evite astfel de situații în viitor, în timp ce va integra probabil tehnologii mai performante. Totodată, trebuie să luăm în calcul și criza de semiconductori, care a dus la creșterea prețurilor pentru procesoare și alte componente folosite în dezvoltarea de smartphone-uri.

Cât va costa un Galaxy S22

În consecință, prețul lui Galaxy S22 „standard” ar putea începe de la 899 dolari în SUA, un preț chiar mai mare decât este așteptat pentru iPhone 14 „standard”. Printre upgrade-uri s-ar putea regăsi o construcție din sticlă, compania abandonând experimentul cu plastic pe modele premium cu această ocazie. Apoi, ne putem aștepta la o cameră foto nouă, cu senzor de 50 megapixeli, cât și la un ecran pe un format mai lat.

Cât va costa un Galaxy S22+ și cât vom plăti pentru modelul Ultra

Modelul superior, cu ecran mai mare și configurație similară, Galaxy S22+ ar putea porni de la 1.099 dolari. Modelul S22 Ultra, care va fi livrat cu un ecran și mai mare, camere foto extra și chiar un stylus S-Pen, ar putea porni astfel de la 1.299 dolari.

Prețurile ridicate nu sunt îmbucurătoare pentru cei care plănuiau să facă upgrade de smartphone la un model de top, dar aceasta pare să fie direcția pieței în 2022.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net