Ce se întâmplă pe piața criptomonedelor la început de an

#Best buys
Ultima actualizare:

Prima zi de tranzacționare a Bitcoin în 2022 a fost una cu rezultate pozitive, însă lucrurile nu arată chiar foarte bine pentru cea mai valoroasă criptomonedă din lume. 

image

Perioada nefastă pentru Bitcoin a fost luna mai a anului 2021. De la prăbușirea de atunci a monedei virtuale, Bitcoin a încercat o redresare dar nu a reușit așa cum am fi sperat cu toții. Decembrie a fost una dintre cele mai negre perioade de la marele crash din mai și abia după trei săptămâni se vede o creștere ușoară (peste 52.000 USD).

Evaluarea Bitcoin a scăzut cu 0,28% în ultimele 24 de ore și are un preț de 50.429 USD (aproximativ 37.5 lakh Rs.) la schimbul indian CoinSwitch Kuber, în timp ce bursele globale precum CoinMarketCap arată o scădere de 0,32%, la un preț de 46.939 USD ( aproximativ 34,92 lakh).

Evoluția altor monede virtuale 

Ether a înregistrat o creștere la începutul anului, spre deosebire de Bitcoin. A doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume a crescut cu aproximativ 2% în ultimele 24 de ore. La 3 ianuarie, Ether este evaluat la 4.083 USD (aproximativ 3.03 lakh Rs.) pe CoinSwitch Kuber, în timp ce valorile de pe bursele globale a scăzut la 3.796 USD (aproximativ 2,82 lakh Rs.). 

Instrumentul de urmărire a prețurilor criptomonedei de la Gadgets 360 dezvăluie o zi mixtă de tranzacționare pentru majoritatea altcoin-urilor populare. Tether, Ripple, Cardano și Polygon au fost martorii unor scăderi importante,  în timp ce Uniswap, Litecoin, Chainlink și Polkadot rămân cei mai mari perdanți ai zilei.

image
image
image
image
image
image
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net