Sesiuni de antrenament în pași de dans. Cum să scapi de sarmalele mâncate de Paște

Chiar dacă masa de Paște pare foarte copioasă, să nu-ți pară rău dacă năvălești asupra ei și te bucuri de o masă în familie. Pentru asta, Apple o să vină în ajutorul tău ca să dai jos oala de sarmale și cei trei cozonaci pe care i-ai mâncat în câteva zile. 

image
Apple Fitness+

Așadar, începând cu Ziua Internațională a Dansului, 29 aprilie, Apple îți pregătește o serie de antrenamente pentru aplicația Fitness+ care o să te ajute să revii în formă distrându-te pe ritmuri de muzică pop, a celebrei trupe BTS, care face senzație în rândul adolescenților. 

Ce stiluri de dans vor fi integrate pe platformă

Printre dansurile pregătite pentru tine, se numără coregrafia pieselor „Dynamite”, „Mic Drop” și „Permission to Dance”.

Citește și Antrenamente pentru mămici. Noile actualizări făcute de către Apple pentru sportivi

Prima serie de antrenamente sub formă de dans vor ajunge începând cu săptămâna viitoare, dar Apple va aduce, de asemenea, și mai mult conținut pentru fereastra Artist Spotlight. De asemenea, pe lângă muzica celor de la BTS, Apple își propune să aducă muzica celor de la Abba și Queen în cadrul aplicației, te-ai gândit vreodată că o să te antrenezi în timp ce dansezi pe muzica lui Freddy Mercury? 

În fiecare luni, pentru următoarele patru săptămâni, vor fi mai mulți artiști desemnați pentru mai multe tipuri de antrenament: de forță, cardio, HIIT, Yoga, Pilates și multe altele. 

Pe lângă muzica pe care ești invitat să te antrenezi, o să poți beneficia și de o sesiune de antrenament realizată de către Jhon Gonzales, pentru a te pregăti pentru tango, cumbia și alte stiluri de dans „mai exotice”. În timp ce echipa Fitness+ de la Apple vine cu propriile coregrafii pentru stilurile de dans enumerate anterior, cele de la BTS vor fi 100% similare cu cele pe care le puteți observa în videoclip. 

Vezi și Povestea lui Domenic Iacovone, omul care a pierdut 650.000 de dolari din cauza unei probleme de pe iPhone

Începând cu data de 25 aprilie, Apple va lansa o colecție de antrenamente pentru începători, pentru sesiuni de dans de 20 de minute. De asemenea, vor mai exista și trei sesiuni de 30 de minute care sunt axate pe performanță și au în vedere stilurile de muzică a anilor ‘80, muzică latină și muzică Hip-Hop.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
marilyn monroe
vladimir putin Sursă: Profimedia
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg