Spotify aduce primele podcasturi video pe platformă. Unde și când o să le poți vedea

Toți utilizatorii din SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Noua Zeelandă vor avea, de acum, acces la podcasturi video direct Spotify. 

Primele podcast-uri video au ajuns pe Spotify
Primele podcast-uri video au ajuns pe Spotify

Creatorii de conținut își pot încărca videoclipurile prin intermediul programului Anchor, instrumentul de creare a podcasturilor achiziționat de Spotify, în 2019 . 

Podcasturile video sunt compatibile cu funcția de abonamente la podcast de la Spotify și funcționează cu încorporare. Compania oferă, de asemenea, analize specifice videoclipurilor pentru creatori.

Podcasturile, tot mai des urmărite de către români

Spotify a lansat treptat suport pentru podcasturi video de la mijlocul anului 2020, cam în aceeași perioadă în care a achiziționat podcast-ul lui Joe Rogan, care era de foarte mult timp disponibil sub format video, pe YouTube. 

Vezi și Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc pentru o colaborare importantă. Cum va arăta noul lor proiect regal

De atunci, Spotify a extins numărul de utilizatori de conținut care își pot posta emisiunile ca videoclipuri pe serviciul său. Acum, toți creatorii de pe piețele acceptate au acces la funcționalitate.

Funcționalitatea este o lovitură directă pentru YouTube, care a devenit în mod tacit o platformă majoră pentru podcasturi video de-a lungul timpului. 

Comunicatul de presă al Spotify susține că videoclipurile le permite fanilor „să se conecteze mai profund cu conținutul”. 

Poate acționa și ca un instrument major de marketing. Apariția lui Elon Musk la podcast-ul lui Joe Rogan ar fi generat la fel de multă atenție, dacă nu ar fi fost însoțită de imagini, acum iconice, cu CEO-ul Tesla fumând un joint în văzul tuturor?

Citește și Cea mai cunoscută piesă a Alexandrei Stan, loc neașteptat în topul Spotify

Pentru podcasturile care au oferit anterior versiuni video care nu erau disponibile pe Spotify, serviciul de streaming spune că Anchor poate fi folosit pentru a adăuga episoadele audio existente cu versiuni video. Spotify mai transmite că se integrează cu Riverside , un serviciu de podcast și înregistrare video care ajută la îmbunătățirea calității conținutului capturat de la distanță.

Lansările pe piețele globale sunt planificate pentru viitorul apropiat, potrivit comunicatului de presă furnizat de Spotify.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net