Te-a lăsat bateria iPhone-ului? Trucul genial prin care rezolvi rapid această problemă

Dacă observi că bateria iPhone-ului tău începe să se descarce, fix atunci când ai cea mai mare nevoie, iată un truc rapid și eficient prin care poți remedia această problemă.  

image

Într-un clip postat la începutul acestui an, influencerița de pe TikTok, „Ambre_Skye” le-a arătat celor 780.000 de urmăritori o setare prin care pot închide automat paginile din aplicația Safari iOS.

Pentru a preveni epuizarea bateriei de la iPhone-ul tău este necesar să modifici o setare a telefonului, pentru a te asigura că nu există pagini deschise pe aplicația Safari. 

Vezi și: Laptopul tău nu vrea să se mai încarce? Iată 7 modalități prin care poți rezolva problema

Când este activată această setare, utilizatorii nu mai trebuie să închidă filele manual din cadrul aplicației. Ca urmare, este mai puțin probabil ca browserul din telefon să rămână deschis, cu o mulțime de pagini neutilizate, care vă pot încetini dispozitivul și pot reduce durata de viață a bateriei.

Nu rata nici: Te-ai plictisit de Whatsapp? Uite aplicațiile similare pe care le poți încerca

Pentru a activa setarea, care generează închiderea automată a filelor Safari, accesați opțiunea «Setări iPhone». Derulați în jos și alegeți opțiunea ce vă permite să ștergeți istoria și datele site-urilor pe care le-ați vizitat. 

Derulați din nou în jos și alegeți «Închide filele». Selectați din meniu, dacă doriți ca filele să se închidă după o zi, o săptămână sau o lună.

Hai să afli și: E oficial! S-a stabilit dimensiunea optimă pentru diagonala telefonului mobil

Ambre_skye, unul dintre cei mai populari influenceri specializați pe tehnologie, de pe TikTok, recomandă închiderea filelor Safari după o săptămână, pentru viteză și eficiență maximă.

Având o mulțime de file deschise în browser poate încetini buna funcționare a telefonului, deoarece consumă din energia telefonului.

De ce telefonul tău funcționează lent și ce poți face în această situație

Denumită Memorie cu acces aleatoriu (RAM), este locul în care telefonul tău păstrează tot ceea ce rulează pe el, cum ar fi aplicațiile, sistemul de operare și multe altele.

Dacă memoria RAM este încărcată cu numeroase aplicații sau file care sunt utilizate simultan, este posibil să observați că smartphone-ul dvs. funcționează mai încet, iar bateria se consumă mai ușor.  

Este posibil să observați că aplicațiile rulează mai lent, în timp ce telefonul vostru se poate încălzi foarte tare. În acest caz încercați să închideți aplicațiile pe care nu le utilizați pentru a elibera spațiu de stocare.

Pentru a face asta pe un iPhone X, accesați «Ecranul de pornire» și glisați în sus până la mijlocul afișajului. Glisați la dreapta sau la stânga pentru a găsi aplicația pe care doriți să o închideți și glisați în sus pe previzualizare pentru a închide aplicația.

Pe iPhone SE, iPhone 8 și versiuni anterioare, faceți dublu click pe butonul «Acasă» pentru a afișa aplicațiile folosite recent și glisați în sus pe cele pe care doriți să le închideți.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
traian basescu
image png
Fontana di Trevi FOTO Shutterstock jpg
image 2020 10 8 24339294 0 carte identitate jpg
naufragiu grecia jpg
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net