Tinder 2.0 a ajuns. Ce e Stir și de ce e raiul părinților singuri

Match Group , una dintre cele mai mari și importante companii dedicate site-urilor și aplicațiilor de dating din lume, a lansat cea mai recentă aplicație de întâlniri, numită Stir, dedicată părinților singuri.

tinder jpeg

Momentan, platforma a fost lansată în Statele Unite, conectând aproximativ 20 de milioane de utilizatori din SUA.

Ce este Stir?

Aplicația le va permite utilizatorilor să afișeze "timpul meu", departe de obligații și copii, așa că persoana cu care ți-ai dat match își poate coordona calendarul ca să fie pe aceeași lungime de undă și să se poată întâlni pentru a reexperimenta senzația de dating.

"Ne-am dedicat să oferim părinților singuri o experiență de dating unde aceștia pot fi ei înșiși. Așadar, speranța noastră este că ne putem axa pe viața personală, departe de obligațiile vieții de părinte", a transmis Dinh Thi Bui, reprezentantul Match Group.

Stir va face parte din divizia Match Group, care deține mai mult de o duzină de aplicații de dating, inclusiv Tinder, OK Cupid și Hinge, utilizate pe scară largă. 

Citește și Tinder te poate proteja împotriva agresorilor, dar contra cost

Dar compania și-a extins portofoliul pentru a include comunități care ar putea să nu fie deservite de aplicații tradiționale. De exemplu, Our Time , un site de întâlniri pentru persoane de peste 50 de ani și Hawaya, o aplicație pentru musulmani singuri.

Portofoliul larg de aplicații ar putea ajuta compania să ajungă la utilizatorii care s-ar putea să nu se simtă confortabil pe Tinder sau care ar putea găsi ceea ce caută pe alte platforme de întâlniri.

Aplicațiile de dating, precum Tinder, au ajuns să fie din ce în ce mai folosite de către utilizatorii tineri, iar persoanele ce aveau copii nu se simțeau în cel mai confortabil spațiu pe o platformă ce a fost luată cu asalt de către tineri. Similar cu Tinder, și alte platforme aveau această problemă, nefiind dedicate unui public anume. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net