Topul celor mai bune extensii pe care să le utilizezi pe Google Chrome

Ultima actualizare:

Google Chrome are foarte multe extensii pe care poți să le folosești, mai ales dacă ai nevoie de câteva scurtături care să te scape de reclame, companii care te urmăresc sau chiar ai nevoie de reduceri.

Cele mai bune extensii pe care să le folosești pe Google Chrome
Cele mai bune extensii pe care să le folosești pe Google Chrome

Așadar, astăzi, trecem în revistă cele mai importante add-ons pe care să le instalezi pe browserul tău Google Chrome, mai ales dacă de-abia ți-ai instalat acest browser. 

Pentru început, e important să notăm că aceste extensii sunt disponibile doar pentru utilizatorii versiunii Web. Dacă doriți browsere care să îndeplinească anumite funcții, în plus față de ce oferă Google Chrome, urmăriți articolul despre browsere web.

Citește mai multe despre acest subiect: Trei browsere pentru telefon care nu-ți fură datele cu caracter personal

Care sunt cele mai bune extensii pentru Google Chrome

Începem cu uBlock Origin. Dacă te-ai săturat să vezi 100 de reclame pe site-urile pe care intri, poți să utilizezi fără probleme această aplicație pentru Google Chrome. 

Ce face? uBlock Origin blochează toate reclamele ce sunt existente pe un site. Astfel, în locul reclamelor, vor apărea imagini negre sau albe, în funcție de backgroundul site-ului. 

uBlock Origin poate fi descărcat de aici: Link

Continuăm cu aplicația Privacy Badger. Aceasta blochează toate cookie-urile de urmărire disponibile pe site-uri. Astfel, companiile nu o să te mai urmărească și nu o să mai construiască profile de marketing bazate pe istoricul tău de căutări, preferințe muzicale sau aplicații web pe care le accesezi. 

Privacy Badger poate fi descărcat de aici: Link

Dark Reader este al treilea câștigător al extensiilor pe care trebuie să le folosești pe Google Chrome. De exemplu, dacă un site are un fundal alb în totalitate, dar dorești să citești conținutul de pe acesta seara, fără să te doară ochii, Dark Reader e prietenul cel mai bun.

Informeazăt-te mai mult despre acest subiect: Ce este Dark Mode și de ce trebuie să-l activezi pe telefonul tău

Pe scurt, această aplicație schimbă tot fundalul alb al site-urile într-un fundal negru sau de culoare închisă, astfel încât să nu trebuiască să-ți strici vederea din cauza luminii puternice. 

Dark Reader poate fi descărcat de aici: Link

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net