Vrei să-ți cumperi un telefon? Fii atent la viitorul telefon de 300 de euro de la Samsung

Samsung Galaxy A33 5G se presupune că va fi lansat în timpul viitorului eveniment Galaxy Awesome Unpacked din 17 martie, iar mai multe informații despre specificațiile acestuia au apărut în online.

samsung unpacked 2022 PNG

Înainte de anunțul oficial, forma smartphone-ului, împreună cu specificațiile sale și detaliile privind prețul pentru piața din Europa au apărut în spatiul online. 

Cu ce o să vină echipat Samsung Galaxy A33 5G?

Conform celor mai recente zvonuri, telefonul din seria Galaxy A va fi alimentat de procesorul Exynos 1280 SoC. Samsung Galaxy A33 5G este așteptat să vină cu un ecran cu crestătură, adică un notch, sub formă de picătură de apă, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. 

De asemenea, utilizatorii se așteaptă să aibă camere triple pe partea din spate, cu un senzor principal de 48 de megapixeli. 

Tipster Sudhanshu Ambhore, într-un raport al Appuals, a arătat prețul, forma și specificațiile noului smartphone Samsung Galaxy A33 5G. 

Conform raportului, telefonul va costa 379 de euro pentru modelul echipat cu 6 GB de memorie RAM + 128 GB memorie de stocare. Se spune că este oferit în opțiunile de culoare negru, albastru, piersic și alb.

Important este de amintit că prețul este recomandat pentru piața europeană, dar acesta va fi vândut cu un alt preț la raft, în funcție de adaosul comercial perceput de vânzător. 

Cât despre ecran, se pare Samsung Galaxy A33 5G va rula pe noua versiune Android 12 One UI 4.1. Că avea un afișaj cu tehnologie Super AMOLED full HD+ de 6,4 inchi (2.400 × 1.080 pixeli), cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz și o densitate a pixelilor de 412 pixeli pe inch (ppi), cu o protecție Corning Gorilla Glass 5.

Samsung Galaxy A33 5G va avea o cameră cvadruplă pe partea din spate spate cu un senzor principal de 48 de megapixeli, ce beneficiază de o stabilizare optică a imaginii (OIS) și cu un obiectiv f/1.8. Se spune că configurația camerei include un senzor ultrawide de 8 megapixeli cu un câmp vizual de 120 de grade și un obiectiv f/2.2

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png