Uite cu cine o înşală Mărcuş pe Monica Iagăr!

Ultima actualizare:

    Sorin Mărcuş nu s-a  dezlipit de blondă la  petrecerea din Fratelli
Sorin Mărcuş nu s-a dezlipit de blondă la petrecerea din Fratelli

A avut succes la sport, însă în dragoste este o mare ghinionistă. După ce a divorţat de Cosmin Cernat pentru că o înşela, se pare că şi noul iubit, Sorin Mărcuş, îi joacă aceeaşi carte Monicăi Iagăr. Joi seara, afaceristul s-a afişat în club cu o altă femeie!

Despărţirea de Cosmin Cernat, din urmă cu doi ani şi jumătate, a transformat-o pe fosta atletă Monica Iagăr, 39 de ani, într-o femeie foarte discretă în privinţa vieţii personale.

Dezamăgită după ce a aflat că e înşelată, sportiva originară din Sighetu Marmaţiei a ales să se dedice întru totul celor două fiice rămase în custodia ei, Maya (2 ani) şi Ayana (8 ani).

Monica şi Sorin au mers în vacanţă în Grecia în august (foto: arhivă personală)

Monica şi Sorin  au mers în vacanţă  în Grecia în august
Monica şi Sorin au mers în vacanţă în Grecia în august

Astfel, blonda a avut grijă să nu se afişeze cu nici un bărbat, însă doar până acum câteva luni, când a apărut la braţul unui cunoscut afacerist în cercurile mondene.

Divorţat şi cu copii mari, Sorin Mărcuş a înnodat repede iţele unei poveşti de amor cu fosta nevastă a lui Cernat, mai ales că amândoi aveau să împărtăşească experienţe asemănătoare.

În urmă cu două luni, proaspătul cuplu s-a distrat în Grecia într-o vacanţă romantică, unde timp de o săptămână au făcut plajă, sporturi nautice şi s-au răsfăţat reciproc.

După ce au participat la mai multe evenimente, Monica şi Sorin şi-au recunoscut relaţia chiar în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena 1.

Şi totuşi, când situaţia era mai roz, afaceristul a fost prins pe picior greşit. Joi, la petrecerea Jack Daniels din Fratelli, Mărcuş a venit fără Iagăr, asumându-şi riscul unor zvonuri neplăcute.

Jovial şi cu o mină extrem de energică, acesta a venit însoţit de o blondă, cu care s-a pozat la panou şi pe care o ţinea ştrengăreşte de mijloc.

Au glumit, au ciocnit pahar după pahar, iar femeia nu s-a dezlipit de el, plecând împreună spre casă.

Gesturile celor doi traduc mai mult decât o prietenie, iar acest lucru ne face să ne întrebăm dacă Monica şi Mărcuş mai sunt în clipa de faţă împreună.

"Eu ştiam că Sorin a ieşit cu prietenii să se distreze. Oricum nu mă intresează cine e blonda, fiecare e liber să facă ce vrea.

Eu nu prea ies prin cluburi pentru că am grijă de fetele mele. Când copiii mei vor avea 20 de ani, ca ai lui, atunci îmi voi permite să ies serile, dar acum nu se pune problema", a declarat Monica, pentru Click!

Şi Cernat a «tradus-o» cu actuala nevastă, Mădălina Moroşanu

În 2007, Monica Iagăr a fost înşelată de Cosmin Cernat cu Mădălina Moroşanu, o fostă prezentatoare de la Kanal D, trustul în care şi-au înnodat povestea de iubire.

Şi Cernat a «tradus-o» cu actuala  nevastă, Mădălina Moroşanu
Şi Cernat a «tradus-o» cu actuala nevastă, Mădălina Moroşanu

Timp de doi ani, fosta atleta a dus povara crezând că soţul ei se va da pe brazdă, dar în cele din urmă s-a convins că nu mai e nimic de făcut, motiv pentru care i-a pus bagajele la uşă şi a intentat divorţ după 9 ani de căsnicie.

Cernat nu s-a lăsat mai prejos şi, în august, anul trecut s-a însurat cu amanta.

A urmat un lung proces pentru custodia micuţelor, acestea ajungând în grija mamei, Cernat trebuind să plătească 3.000 de lei pensie alimentară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net