Un maniac sexual a blocat autostrada timp de zece ore

Bărbatul a intrat cu camionul în parapetul de protecţie, consecinţa fiind distrugerea camionului şi blocarea a traficului pe autostradă, timp de aproape zece ore.

După cum arăta procuroarea Asa Askenbaeck din Boras (sudul Suediei), pe numele şoferului a fost emis mandat de arestare sub acuzaţia de neglijenţă grosolană în circulaţie, conducere sub influenţa drogurilor, opunere de rezistenţă faţă de organele de poliţie şi hărţuire sexuală, urmând ca bărbatul să petreacă mai multe luni în închisoare.

Germanul, în vârstă de 30 de ani, a povestit poliţiştilor că a intrat vineri dimineaţa în parapetul austostrăzii pentru că se concentra mai mult la masturbare decât la drum.

Cu ocazia unui examen medical la spitalul din Boras, şoferul, doar uşor rănit, a agresat o soră medicală şi a aruncat-o de peretele sălii de tratament.

În timpul interogatoriului poliţienesc care a avut loc după aceea, germanul s-a apucat din nou să se masturbeze, înainte de a ajunge în spatele gratiilor, unde va rămâne până la 8 octombrie, în arest preventiv, urmând a se decide apoi asupra acuzaţiilor finale la adresa sa.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
Diana și Charles jpg
image
image
image
image
image
image
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg