Un notar public și-a înjunghiat iubita, apoi a mers două ore cu mașina, așteptând să moară. „Avea hainele îmbibate în sânge”

Ultima actualizare:

O femeie de 38 de ani din Blaj a trecut milimetric pe lângă moarte. Doi polițiști au intervenit  la timp, după ce fusese înjunghiată de mai multe ori de fostul iubit, notar public. Femeia a fost ademenită la o întâlnire de cel care îi fusese partener. Într-o criză de gelozie, bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori în mașină, apoi a mers cu ea preț de aproape două ore. Salvarea a venit din partea a doi polițiști care au văzut mașina și ceva le-a atras atenția.

cutit cutitar shutterstock 1059156554 0 jpeg

„Ajutor! Vrea să mă omoare”

Un caz cutremurător a avut loc în jud. Mureș unde un notar și-a ademenit la o întâlnire fosta iubită, pe care a plimbat-o cu mașina prin oraș, iar la un moment dat, din cauza geloziei, a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori în partea din spate dar și în zona toracică. Bărbatul s-a plimbat apoi cu femeia preț de aproximativ 2 ore, așteptând ca în urma hemoragiei să moară.

Întreaga întâmplare a fost făcută publică de Sindicatul Europol pe pagina de facebook.

Paul și Raul însă, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Luduș, aflându-se în patrulare, în timp ce se deplasau pe DN 15, au observat un autoturism staționat pe un drum agricol, care nu avea de ce să-și justifice prezența pe acea cale de acces folosită exclusiv pentru muncile agricole. Colegii au apreciat că se impune o verificare a circumstanțelor și au intrat pe drumul agricol până în apropierea autoturismului.

La vederea autospecialei de poliție, șoferul a încercat să se pună în mișcare, însă colegii au blocat autoturismul. Polițiștii știau deja că ceva este în neregulă, iar imediat după ce au ieșit din autospecială, portiera dreapta față a fost deschisă iar o femeie a strigat „Ajutor!!!! Vrea să mă omoare!!! M-a înjunghiat!!!”, se arată în mesajul postat de Europol.

Femeia a primit primul ajutor chiar de la polițiștii salvatori până la sosirea echipajului medical.

„Toate hainele victimei erau efectiv îmbibate cu sânge. Din fericire, la sosirea echipajului, a putut să fie menținută în viață și ulterior a intrat direct în operație.

Paul și Raul, deși sunt la început de drum în această profesie, au dat dovadă de fler, de putere de stăpânire, de asumare, și cel mai important, au îndeplinit cea mai importantă atribuție a Poliției, să protejeze și să salveze viața. Ei au fost speranța femeii de a mai trăi. Din ultimele informații despre victimă, știm că în urma operației femeia a fost stabilizată. Dacă nu ar fi existat această intervenție, azi am fi vorbit despre o crimă odioasă”, se mai arată în postarea Sindicatului Europol.

Incidentul a avut loc pe 9 decembrie. Bărbatul de 41 de ani, Claudiu Liviu Miclăuș, de profesie notar public în orașul Târnăveni a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor. Victima acestuia, o femeie de 38 de ani din Blaj, fosta sa parteneră, a fost operată și este stabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net