Vărzaru: «Fetele au făcut un gest frumos!»

Ultima actualizare:

Marcatoarea a trei goluri, căpitanul tricolorelor, Cristina Vărzaru, s-a arătat impresionată de gestul amicelor sale de la Oltchim, care au sărit în sprijinul copiilor cu probleme.

"Fetele au făcut un gest frumos, este o iniţiativă bună din partea clubului. Chiar dacă este lucru mic, cu astfel de acţiuni se pot realiza multe pentru micuţii cu probleme" a spus Cristina Vărzaru, care a pozat cu plăcere alături de tricoul campaniei "Inimă pentru copii".

Una dintre fazele controversate ale partidei s-a disputat în minutul 38, atunci când Vărzaru a împins-o discret din spate pe Ramona Maier, aflată în plin fuleu spre poarta lui Viborg.

image

Eliminată şi fluierată de public, Cristina a explicat că gestul a fost unul involuntar, mai ales ca Ramona este una dintre cele mai bune prietene ale ei din lumea handbalului.

„Îmi cer scuze faţă de Ramona Maier. Nu ştiu dacă a fost sau nu de cartonaş roşu. Am faultat, se impunea şapte metri şi două minute".

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net