VIDEO UPDATE Cinci blocuri din Craiova au luat foc. Locatarii au sărit la pompieri să îi bată

Ultima actualizare:

UPDATE: Incendiul care a cuprins mai multe blocuri din Craiova a fost stins. În total mansardele a trei blocuri au fost cuprinse de flăcări. Pagubele sunt importante. O femeie a suferit un atac de panică, iar un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri la mâini.

La fața locului au intrevenit 200 de pompieri, jandarmi, polițiști, medici de la ambulanță. Flăcările au fost stinse după cinci ore. Incendiul a fost anunțat puțin după ora 8.00, iar pompierii au sosit la fața locului la 8.20.

80 de locatari au fost evacuați. În timpul intervenției, pompierii au fost acuzați că au întârziat și că au venit nepregătiți și chiar ar fi fost agresați. Reprezentanții prefecturii Dolj, care au sosit la fața locului, le-au primis case oamneilor rămași fără case după incendiu.

UPDATE: Nervi și scandal la locul unde cinci blocuri din Craiova au luat foc. Oamenii îi agresează pe pompierii care încearcă să își facă treaba. Oamenii le-au smuls pompierilor din mâini furtunurile cu care urmau să stingă incendiul. Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj a fost luat la palme de un locatar nervos.

Peste 30 de pompieri încearcă să stingă flăcările violente.

La fața locului au venit polițiștii și jandarmii pentru a-i ține pe oameni departe de intervenția pompierilor militari.

Știre inițială: 

Incendiu uriaș în Craiova, joi dimineață. Mansarda unui bloc a luat foc și din cauza vântului flăcările s-au extins la blocul din vecinătate. Între timp, incendiu s-a extins la încă un bloc, iar la ora transmiterii acestei știri, flăcările ar fi cuprins cinci blocuri. Mai mulți locatari s-au autoevacuat. La fața locului intervin pompierii cu mai multe autospeciale. Locatarii au intrat în panică, sunt nervoși și îngreunează intervenția pompierilor. O femeie și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

image

Incendiul a izbucnit joi dimineață la un bloc de pe strada Aristizza Romanescu din cel mai populat cartier al Craiovei, Craiovița Nouă. Din cauza vântului, flăcările au cuprins și blocul din vecinătate. VIDEO AICI. Locatarii au intrat în panică și câteva zeci au reușit să se autoevacueze. Un echipaj medical a fost solicitat pentru o femeie care a făcut atac de panică.

Intrevenția pompierilor dificilă, oamenii sunt nervoși

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un bloc de locuinţe din cartierul Craioviţa din Craiova.

Mai multe mașini de pompieri au ajuns la fața locului, dar intrevenția este îngreunată din cauza că hidranții din zona nu au presiune. Potrivit sursei citate, locatarii au devenit nervoși și se manifestă agresiv față de pompieri. 

Zeci de pompieri cu cinci autospeciale fac eforturi de a stăpâni flăcările. Din cauza vântului și a lipsei hidranților situația devine tot mai dificilă. S-a solicitat suplimentarea forțelor de intrevenție.

Situație revoltătoare: oamenii i-ar fi agresat pe pompieri 

De la fața locului, jurnaliștii transmit că oamenii au devenit agresivi și au început să tragă de furtunurile pompierilor. Incendiul este deosebit de violent și s-ar fi extins deja la cinci blocuri.

Încă nu se știe cauza izbucnirii incendiului. O anchetă este în desfășurare, oamenii au reclamat că pompierii au ajuns târziu la fața locului.

Un bărbat care a suferit arsuri pe mâini a fost transportat cu o ambulanță la spital, relatează presa locală.

Pompierii intervin la acest moment cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și un echipaj SMURD pentru localizarea și stingerea incendiului.

Intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net