VIDEO. Cum a ajuns Melinda în locuința agresorului. Mesajul dureros al mamei după găsirea fetei

Ultima actualizare:

Sara Melinda, copila de 13 ani, ținută captivă aproape o săptămână de un bărbat de 34 de ani se află, în prezent, sub atenta supraveghere a medicilor. Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii au deschis un dosar penal pe numele lui sub aspectul comiterii infracțiunii de act sexual cu un minor. Potrivit unor noi informații, Melinda nu este singura fată care a ajuns în garsoniera mizeră a lui Laurențiu Rus, supranumit „Mănușa Albă”.

image

„Vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră”

Părinții Melindei, deși ușurați după găsirea în viață a fetiței lor, sunt în continuare extrem de marcați de cele petrecute. Cu o zi înainte ca poliția să primească informații despre locul în care se afla fata, mama Melindei a anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de euro celui care are orice fel de informații despre fiica ei.

După ce fata a fost găsită în viață, dar marcată de cele trăite, mama Melindei a revenit cu un mesaj de mulțumire pentru toți cei care s-au implicat în căutări, dar și cu un îndemn către toți părinții.

Suntem fericiți că a fost găsită fetița noastră. Încă stresați și marcați de aceste evenimente, dar nu putem să amânăm și astăzi multumim tuturor care printr-o strânsă colaborare au dus la acest mare succes. Poliția națională, de frontieră, locală, salvamontul, jandarmeria, pompierii și nu în ultimul rând oamenii de rând care ne-au încurajat și ne-au trimis energia lor pozitivă prin rugăciuni. Sperăm să ne fie bine în curând și vă rog să aveți grijă de copiii dumneavoastră”, a transmis ea înregistrare video pentru vasiledale.ro

Cum a ajuns Melinda în casa agresorului

Șase zile au durat căutările în cazul dispariției copilei de 13 ani din Sighetu Marmației. Au fost implicați polițiști, jandarmi, pompieri și multi voluntari, elicoptere, drone si bărci. În tot acest timp, Sara Melinda era ținută captivă de un bărbat de 34 de ani într-o garsonieră insalubră.

Pontul a venit de la un tânăr care i-a spus şefului poliţiei locale că ar fi zărit-o pe fată. Fără armă şi îmbrăcat în civil, agentul a mers în zona indicată, potrivit vasiledale.ro. Așa a fost găsită copila de 13 ani. Stătea pe o saltea, direct pe podea și când l-a văzut i-a sărit în brațe, înțelegând că a fost salvată din coșmar.

Potrivit unor informaţii, fata şi individul ar fi vorbit prin mesaje. Copila i-ar fi trimis bărbatului poze indecente, iar acesta ar fi şantajat-o că le face publice. Potrivit primelor concluzii medicale, cei doi au intretinut raporturi sexuale. Nu se ştie dacă individul a agresat-o pe copilă. Oricum ar fi va fi acuzat de viol pentru ca potrivit unei noi legi orice relaţie sexuale cu un minor sub 16 ani este considerată viol dacă diferenţa de vârstă este mai mare de 5 ani. Vecinii spun că nu este prima data când individul ar ţine fete captive acasă.

„Nu am ştiut că el poate să obstrucţioneze, să o ţină închisă într-o cameră. A fost drogată. Am văzut când a dus-o, că el era sub înfluenţa drogurilor. Nu numai pe asta a dus-o, a dus sute de fete aşa”, au declarat vecinii pentru vasiledale.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net