Cine a dat pontul despre Melinda. Copila a fost dusă direct la spital

Melinda, copila de 13 ani, dispărută timp de aproape 7 zile, a fost găsită luni dimineața, dar cazul este departe de a se încheia. Fata a fost descoperită într-o locuință socială din Sighetu Marmației, într-o cameră insalubră. La momentul găsirii era singură în încăpere și statea pe o saltea. Șeful Poliției Locale din Sighet a găsit-o.

image

Cine a dat pontul despre Melinda

După șase zile de cercetări și căutari în care au fost implicate efective importante de polițiști jandarmi, cărora li s-au alăturat voluntari, luni dimineață, poliția locală a primit un pont despre unde ar putea fi Melinda.

Un adolescent a venit la sediul Poliției Locale Sighet, la prima oră, și a spus că el știe unde se află fata. Însoțit de polițiștii locali, tânărul i-a condus la un imobil unde. într-o cameră murdară a fost găsită fata, stând pe o saltea.

„În urma unor date și informatii obținute de polițiștii din Sighetu Marmației, astăzi, 13 noiembrie, minora în vârstă de 13 ani, declarată disparută, a fost găsită într-un imobil de pe raza municipiului. Mulțumim tuturor forțelor de ordine, voluntarilor și tuturor celor care au participat în aceste zile la activitățile de căutare", au transmis reprezentanții IPJ Maramureș.

Minora a fost dusă la Spitalul Municipal Sighetu Marmației pentru investigații medicale de specialitate.

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs dispariția și pentru a se verifica dacă pe perioada dispariției, minora a fost victima vreunei infracțiuni”, au mai transmis polițiștii, informează vasiledale.ro.

Părinții anunțaseră o recompensă de 10.000 de euro

Disperați că nu își găsesc copilul și nu primesc nicio informație care să îi ducă pe urmele fetei, mama Melindei a anunțat că oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru orice informație care poate duce la găsirea copilei.

Anunțul a fost făcut duminică, iar luni dimineață, poliția a fost informată de un tânăr despre locul în care se află Melinda.

Traseul Melindei din ziua dispariției

Fata a dispărut pe data de 7 noiembrie. În acea zi, i-a spus mamei că nu se duce la școală pentru că se simte rău. Când femeia s-a întors de la serviciu, nu și-a găsit fata acasă. A anunțat dispariția ei când a constatat că lipsește de multe ore și că nu poate fi contactată.

Cercetările poliției au scos la iveală traseul, pe care l-a urmat fata după ce a plecat de acasă, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oraș. De la un anumit moment dat, fata nu a mai fost deloc observată.

Camerele de supraveghere din oraş au surprins-o pe fata de 13 ani la ieşirea din casă, în jurul orei 11.00. A plecat singură, în direcţia râului Iza, din Sighetu Marmaţiei, iar câteva zeci de minute mai târziu apare a în zona centrală a orașului.

melinda cam jpg

Din acest moment, traseul ei este necunoscut, dar reapare în jurul orei 17.00, într-un mic magazin de unde îşi cumpără o sticlă cu apă.

De marţi seară, când s-a dat şi RO-Alert, zeci de oameni au căutat-o luând la picioar stardă cu stardă din oraș, inclusiv pădurile din apropiere.

În mod special a fost vizată zona Parcului Grădina Morii, locul în care a fost semnalată prezenţa fetei ultima oară.

Pompierii au căutat-o inclsuiv cu barca pe râu, iar poliţiştii de frontieră au ridicat drone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net