Mișcare decisivă făcută de Sebastian Burduja în lupta pentru Capitală

2 iunie 2024 10:36   Național
Ultima actualizare:

Intrat pe ultima sută de metri a campaniei, candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a scos toate „armele” la înaintare. După ce de la începutul luptei electorale a încercat – și, conform ultimelor sondaje, chiar a reușit - să-i facă pe alegători să conștientizeze cum s-ar putea transforma în bine Bucureștiul sub conducerea sa, aducând exemple concrete despre ce vrea să facă sau să îndrepte, el a trecute acum la „artileria grea”.

Politicianul s-a aliat cu „Flacăra Violetă" în lupta pentru București

Cel care ocupă și portofoliul de Ministru al Energiei s-a întâlnit în secret cu parapsihologul Aliodor Manolea! Acesta este nimeni altul decât cel despre care se spune că a făcut posibilă alegerea în funcția de președinte a lui Traian Băsescu în 2009, atunci când acesta l-a învins „la mustață” pe Mircea Geoană. Manolea este cel care a adus în lupta politică acel concept denumit Flacăra Violetă, care este provenit din ezoterism și artele marțiale, dar care se pare că a funcționat foarte bine și în timpul alegerilor de acum 15 ani. Este vorba de crearea unui câmp energetic demonstrat de specialiști, care îl apără pe cel pentru care e declanșat, dar care îi poate deruta pe adversari sau le poate influența reacțiile, fără a le face însă rău.

Mihaela Geoană recunoștea în 2010 influența „Flăcării Violete” în alegeri

De altfel, într-o declarație acordată pentru Antena 3 în 2010, soția lui Mircea Geoană, cel care a pierdut alegerile din 2009 în favoarea lui Traian Băsescu, afirma, conform mediafax.ro, că „soțul său a fost supus unor <<atacuri energetice>> la dezbaterea finală din campania prezidențială și că și ea a simțit aceste influențe”. Mihaela Geoană este o sursă foarte credibilă atunci când vorbește despre harul parapsihologului Aliodor Manolea, pentru că acesta a lucrat pentru Mircea Geoană în campania pentru alegerile europarlamentare din 2007.

Având în vedere că atât Sebastian Burduja, cât și Aliodor Manolea par a se fi înțeles foarte bine, șansele de câștig ale lui Sebastian Burduja par să fi crescut exponențial. Pentru că și cei care nu cred în conceptul „Flăcării Violete” ar trebui să aibă o temere suplimentară. Iar rivalii săi cu atât mai mult.

Mai multe