Ce nu i-ar putea ierta Lora vreodată partenerului său de viață!

Ultima actualizare:

Lora este fără doar și poate o artistă desăvârșită, care și-a clădit o carieră muzicală prin forțele proprii. Și-a găsit și liniștea sufletească în brațele lui Ionuț Ghenu, care nu e doar cel mai bun prieten, ci și viitor soț, manager și cam tot ce își poate dori o femeie de la partenerul de viață. Dar gata cu lauda, mai bine vă lăsăm să citiți un interviu Click!, pe care cântăreața ni l-a oferit în exclusivitate.

Despre Lora putem scrie multe, poate chiar și o carte, căci are o poveste de viață impresionantă. Cântăreață, actriță și prezentatoare TV, viitoarea soție a lui Ionuț Ghenu a făcut mici dezvăluiri pentru fanii ei, ponturi pentru o viață sănătoasă, frumoasă și împlinită. Atenție, am intrat și în detalii despre ce nu ar ierta vreodată logodnicului, dar și în general. Ionuț Ghenu, pentru tine chiar nu ne facem griji!

Merită să citești și: Cum a făcut Lora primii bani. Dezvăluire de senzație: «Un băiat a vrut să mă îmbete»

Lora și micile plăceri nevinovate: cartofii prăjiți

Cum își pregătește Lora corpul pentru vara și vacante? Vrei să mai slăbești sau ești în cea mă bună formă?

De când am descoperit intoleranța la gluten și am început să-l evit, mă simt mult mai bine, am mai multă energie și chef de mișcare. Mi-am dat seama că cel mai important nu este să ai un anumit număr de kilograme, ci să ai tonus. După o lungă perioadă în care nu înțelegeam ce mi se întâmplă, în care eram sleită de puteri, acum simt că îmi revin. Vitalitatea, tonusul încep să fie din nou la cote înalte.

Cum arată meniul tău în perioada în care e cald afară sau vară?

Legumele, fructele de sezon, mai mult cuptor, plită sau grătar, fără ulei, evit zahărul şi beau apă, ceaiuri, îmi iau suplimentele și când am ocazia, dorm.

Dacă ai vreun ritual anume de înfrumusețare?

De când am brandul meu de cosmetice, am ritualurile mele pe care le respect cu sfințenie și de multe ori fac live pe pagina oficiala de Facebook, unde vorbesc cu urmăritoarele mele despre importanța acestor ritualuri. Faptul că ne acordam atenție și avem grijă de noi e ca o investiție pe termen lung din care avem doar de câștigat.

E ca o matematică a frumuseții. Produse de calitate + timp pentru mine în fiecare zi = frumusețe. Mottoul brandului meu "Frumusețea este o alegere" nu e o simplă propoziție. Este crezul meu. În fiecare zi avem de ales dacă ne acordam sau nu timp pentru frumusețe.

Artista a trecut prin multe încercări în viață: Lora, devastată de durere la doi ani de la moartea mamei sale. Mesajul sfâșietor al artistei

Când pleci în următoarea vacanță cu iubitul tău, cine alege destinația și de ce?

În general, cine vede o destinație și se entuziasmează îi dă și celuilalt acea stare. Cam așa funcționam noi. Din acest entuziasm încep planurile. Avem noroc să avem aceleași gusturi și ne face plăcere să călătorim împreună oriunde.

Ce plăceri vinovate are Lora?

Cartofii prăjiți hahahaha... În rest nu prea mă simt vinovată.

Cum îți merge businessul în industria frumuseții și ce latura vrei să mai deZvolți acum?

E o industrie în care mă simt acasă. Sunt fericita că am avut curaj și am crezut că pot face asta. Este foarte simplu să te descurajezi când începi ceva nou și e greu, multă informație, multe reguli stricte, dar care există pentru a te ajuta și proteja. Vă doresc să vă găsiți pasiunea și să aveți curaj să o urmați.

Să nu credeți că puteți fi buni doar la un singur lucru. Pentru mine totul a venit atât de natural și firesc, m-am dezvoltat aşa frumos într-o perioadă atât de grea şi urâtă încât, când pun capul pe pernă, nu uit să fiu recunoscătoare pentru tot. Urmează brandul de make-up, voi lucra cu un super laborator din Italia și am atât de multe idei, încât lansarea mai durează un pic.

Nerăbdătoare să se căsătorească cu iubitul său, Ionuț Ghenu, Lora (39 ani) dă din casă, între timp, pentru Click! Pandemia și războiul i-au dat bătăi de cap și a fost nevoită să amâne nunta, așa că anul viitor va fi marele eveniment. Până atunci însă, frumoasa artistă ne-a dezvăluit ce nu i-ar putea ierta vreodată partenerului său de viață, iar răspunsul a fost foarte prompt.

Lora, directă și promptă! Cam știe ce vrea de la o relație!

Ce nu i-ai putea ierta niciodată partenerului tău de viață?

Eu sunt genul de om care iert pentru liniștea mea, în timp ce îți închid ușa pentru totdeauna. Femeia trebuie să fie atentă la bărbatul mincinos, manipulator, rece, egoist. Sunt anumite semne și dacă le vezi din timp, asta te va feri să ajungi la înșelat, violență sau alte astfel de coșmaruri.

Și dacă tot am trecut la întrebări despre relație, am fost curioși să aflăm dacă atunci când există mici divergențe sau certuri între Lora și Ionuț Ghenu.

În relația ta, când vă mai certați, cine cedează primul? Tu sau viitorul soț?

Depinde de ceartă. Am învățat să acceptam că nu putem fi mereu pe aceeași lungime de unda și e ok. Când omul de lângă tine e încărcat și nervos e bine să eviți discuțiile în contradictoriu și să nu adaugi presiune.

Iubirea ajută cuplurile să-și revină din momentele tensionate și dacă dreptatea ta nu îți pompează ego-ul, dacă ai puterea să oprești conflictul, te așteaptă o viață fericită. Competiția între cine are mai multă dreptate distruge multe relații, din păcate. Ce sens are dreptatea ta dacă omul iubit plânge?

Lora, nu doar un artist!

Puțini știu, însă Lora s-a făcut remarcată, la începuturi, după ce a participat la emisiunea de talente Star Factory, Prima TV, în 2004. Ulterior, în 2006, a făcut parte din trupa Wassabi, din care a ieșit în 2009, când s-a lansat solo.

Originară din Galați, Vaslui, Lora Petrescu a avut o ambiție de fier și nu și-a abandonat visul de a devenit o artistă cunoscută. Un lucru în care crede chiar și acum, fiecare să-și urmeze visele și să nu renunțe la ele, ne-o spune și în acest interviu.

Multe sunt piesele de succes ale Lorei, vom enumera câteva, printre care Un Vis, Puișor, Sad Eyes, Fără El, Capu Sus. Mai multe melodii puteți viziona pe canalul ei de Youtube. A avut multe colaborări cu diferiți artiști români, însă nu s-a oprit doar la muzică.

A fost jurată Next Star, emisiune de talente la Antena 1, pentru mai multe sezoane, a participat la Te cunosc de undeva, prezentatoare la Vorbeste lumea. De altfel, și-a făcut și debutul ca actriță în Pup-o, mă!2, unde a jucat excepțional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net