Claudia Pavel EX-Cream pleacă din nou în America! Din ce motiv nu vrea să mai apară la TV: „Mă întreabă lumea...”

Claudia Pavel, fosta solistă a trupei Candy ne-a dezvăluit motivele noii ei plecări în Miami, nu singură, ci împreună cu fiul Noah şi cu sora ei, Paula.

Împreună cu sora ei, Paula, va participa la un reality-show, în Miami
Împreună cu sora ei, Paula, va participa la un reality-show, în Miami

Click!: Claudia, ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Claudia Pavel: Hello. După cum ştiţi deja, abia ne-am întors din America, unde am stat o lună, am făcut Crăciunul şi Revelionul, am fost la plajă, la Universal, în L.A, peste tot. Un traseu lung Chicago, L.A., Vegas, L.A., Miami, Orlando, Miami.

Sursele Click! spun că te vei întoarce în America...

Da, plecăm iarăşi, îmbinăm utilul cu plăcutul, cu treabă, Noah, fiul meu va avea vacanţă aici zece zile, în februarie. Mie îmi place foarte mult cum s-a reformat anul şcolar, cu modulele astea pentru că cei mici au mai multe vacanţe. Profităm de vacanţa asta şi plecăm iar, până la Miami. Am şi ceva treabă pe acolo, Noah se va vedea iar cu tatăl lui, normal.

Claudia, Noah și Paula merg împreună în vacanțe
Claudia, Noah și Paula merg împreună în vacanțe

Noi am auzit că vei participa la un un reality-show...

Pot spune doar că sunt în nişte discuţii şi voi merge acolo să vedem. După ce am fost în ţară la „Ferma Vedetelor” şi în Republica Dominicană la „Exatlon”, acum merg la Miami, unde am prieteni şi am semnat cu o casă de discuri, când locuiam acolo. Tot aici am fost la castinguri... Voi participa împreună cu sora mea, Paula, care a fost şi la „Ferma Vedetelor”.

Citește și - Claudia Pavel - Cream: "Sunt veșnic îndrăgostită - sunt o femeie liberă, care face ce vrea, când vrea, cu cine vrea"

«Fac şi doctoratul. Dorm foarte puţin»

Eşti pe val...

Tot timpul am fost pe val. De 23 de ani sunt pe val. Mă întreabă lumea de ce nu mai merg la emisiuni. Nu prea mai sunt emisiuni, la reality în România nu mă mai duc, am fost la cele mai mari. Plec mai departe la reality-uri şi mai mari, dar peste hotare. Doamne ajută să fie bine.

Fiul Caludiei, Noah, are acum 10 ani
Fiul Caludiei, Noah, are acum 10 ani

Ce altceva mai faci?

Muncesc foarte mult, pentru că am şi doctoratul la care m-am înhămat. Nu ştiam la ce mă înham, eu îl duc pe Noah la şcoală, în Pantelimon, merg la sală până termină orele, mi-am luat antrenor. Cumva sunt obligată să fac sport, nu ştiu dacă ajungeam altfel. Deci sunt mamă, sunt şoferul şi angajatul fiului meu, sunt bucătarul lui, el merge şi la judo şi stăm foarte mult prin oraş până când terminăm programul. Noaptea scriu la doctorat, dau emailuri, postez online, nu prea dorm, decât foarte puţin. Nu mă împac cu frigul de afară şi abia aştept să ajung la plajă în Miami, la ocean.

Deci ţie ţi-a plăcut la Exatlon, la plajă şi mare...

Dar am şi declarat asta, că mi-a plăcut foarte mult. Lăsând la o parte greutatea probelor, cu foamea nu am avut probleme. Mă bucuram că slăbesc şi că am stat pe cele mai frumoase plaje.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net