Dorina Florea, un nou proiect TV! Ce le-a pregătit telespectatorilor

Ultima actualizare:

Prezentatoarea Dorina Florea urmează să se afle la pupitrul unui nou proiect, după ce s-a relansat TVR INFO. Situația i-a dat jurnalistei peste cap planurile de vacanţă, însă a acceptat rolul cu bucurie. Iată ce ne-a dezvăluit!

Dorina Florea, un nou proiect TV Foto: Instagram
Dorina Florea, un nou proiect TV Foto: Instagram

În acest moment, Dorina Florea prezintă jurnalele de ştiri de weekend, atât la TVR 1, cât şi la TVR INFO. Jurnalista și-a sărbătorit „majoratul” în această profesie, căreia i se dedică trup și suflet, prezentând cu mare drag jurnalele informative. Dacă nu ar fi făcut asta, poate ar fi ajuns profesor sau psiholog, după cum ne-a dezvăluit chiar ea!

Vezi și: Ştirista Dorina Florea de la GSP TV ar fi divorţat după doar un an

Ce ne poţi spune despre relansarea TVR INFO?

Dorina Florea: Că ne bucurăm. În peisajul media actual şi în vremurile acestea extrem de complicate, era nevoie de o astfel de insulă cu ştiri de încredere, atent verificate, făcute de jurnalişti profesionişti, cu experienţă şi multă credibilitate în domeniul în care activează de zeci de ani.

Ce grilă de programe are?

De dimineaţă, de la ora 07.00, până la miezul nopţii, puteţi vedea ştiri, ediţii informative speciale şi emisiuni - producţii proprii, dezbateri cu personalităţi relevante despre evenimentele marcante ale zilei. Printre programele postului TVR INFO se numără: „Ediţia de luni”, „Info EDU”, „Prim-Plan”, „Tema zilei”, „Context”, „Global”, „Sâmbăta cu Albertina”, „Info Etnic”, „INFO Sport”, „Europa printre rânduri” şi multe altele.

Nu rata: O prezentatoare TVR ţine lecţii de frumuseţe pentru zeci de femei

Tu ce mai prezinţi în acest moment la TVR?

Telejurnalul orei 20.00, la TVR 1, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, şi INFO Plus, la TVR INFO, de la ora 23.00. De asemenea, realizez şi ediţii speciale sau evenimente de ultimă oră.

«Să vii cu plăcere la muncă e mare lucru»

Care e cea mai mare satisfacţie pe care ţi-o aduce jobul?

Că pot face meseria de jurnalist în mod echilibrat, onest şi curat. Să vii cu plăcere la muncă şi să îţi fie drag de meserie după aproape 18 ani de televiziune cred că e mare lucru. De fapt, mare lucru în viaţă e să ai şansa să faci ceea ce îţi place.

Dacă nu ai fi lucrat în media, ce ţi-ar fi plăcut să faci?

Mă mai întreb şi eu uneori... Cred că aş fi fost un bun psiholog sau poate un bun profesor.

Ce planuri ai pentru vara asta?

Tânjesc după o vacanţă adevărată! Chiar dacă în urmă cu puţină vreme ne-am încărcat bateriile într-o escapadă în frumoasa Viena, acum visez din nou la Italia - este ţara noastră preferată.

Oricât am vizita şi oriunde ne-am plimba, vacanţele în Italia rămân cele mai frumoase. Şi poate ajungem şi în Croaţia, puţin. Sau în Slovenia... Timp, bani şi sănătate să fie, pentru că locuri superbe de vizitat avem multe pe listă.

Ce a însemnat pentru tine pandemia, până acum?

Ultimii doi au fost cei mai ciudaţi, dificili şi grei ani din vieţile noastre. 2020 a început pentru noi cu o mare cumpănă, apoi a venit pandemia de COVID. Când credeam şi speram că lucrurile pot intra pe un făgaş normal, primăvara lui 2021 ne-a arătat din nou cât de fragili şi vulnerabili suntem şi că vieţile ni se pot schimba radical în doar câteva secunde.

Iar anul ăsta... of, anul ăsta a adus ce nu ne imaginam vreodată că vom vedea în acest secol: un război la graniţele noastre. Un conflict sângeros şi violent, care distruge vieţi şi care, din păcate, nu dă semne că s-ar încheia prea curând.

Când priveşti lucrurile aşa, în mod obiectiv şi dintr-un anume unghi, mai că îţi vine să te întrebi care să fie totuşi lecţia unor astfel de perioade? Îţi spun sincer că nu ştiu... poate faptul că mi-a întărit o convingere mai veche: aceea că în viaţă trebuie să înveţi să te bucuri mai mult de azi şi de acum, de lucrurile simple. Şi că ar trebui să avem mai multă grijă de noi şi de cei din jur.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net