Ioana Petric, de la bebelușă la Cronica Cârcotașilor la actriță în comedia „Complotul bonelor”! „A venit ca o gură de aer curat!”

#Exclusiv Click!

Ioana Petric (33 de ani) nu stă deloc degeaba de când a plecat de la „Cronica Cârcotașilor”. A jucat în comedia „Complotul bonelor”, în regia lui Iura Luncașu, alături de Cristi Iacob și Anamaria Prodan și va pleca în curând în 14 orașe din țară pentru promovarea filmului.

În afară de asta, Ioana Petric, proaspăt întoarsă dintr-o vacanță în Maldive, ne-a povestit pentru Click! cu ce își ocupă timpul după ce a renunțat la televiziune și nu pare să se plictisească deloc!

Direct din vacanță, de pe insulă, ai venit fix aici, la avanpremiera filmului în care joci, "Complotul bonelor"!

Păi da am zis să vin direct bronzată, să fie totul cum trebuie pentru premieră! Am foarte mari emoții pentru seara asta, nu știu dacă se vede sau nu. M-am dus, m-am relaxat, dar parcă tot încordată sunt!

Unde ai fost în vacanță?

Am fost în Maldive, pe o insuliță mică, cea mai mică insuliță din Maldive, foarte frumos, dar nu știu dacă m-aș mai întoarce pentru că...

A fost prima dată? Ce nu ți-a plăcut?

A fost prima dată în Maldive! Nu că nu mi-a plăcut, a fost superb, ar fi culmea să mă plâng dar de obicei când merg în vacanțe îmi place să fiu mai activă și să am multe, multe activități. M-am săturat până și de stat la plajă!

"Complotul bonelor" este debutul tău în cinematografie, nu?

Da, este debutul meu în cinematografie  și eu zic că am făcut o treabă bună având în vedere că nu am mai făcut niciodată lucrul ăsta și cumva am fost luată pe nepregătite adică a venit  Iura Luncașu și a zis: "Hai, te bagi? Vrei să apari în film?".  Și am zis Da!

Ce rol ai?

Sunt Vica, bona care nu dorește să se mărite cu șeful dar totuși vrea să ia parte la complot și dirijează lucrurile destul de bine.

Adică ești rea?

E și asta un fel de a spune!

Cu cine interacționezi cel mai mult în film?

Cel mai mult cu copiii și cu celelalte bone și am 4 copii în film, foarte drăguți, foarte talentați și foarte inteligenți pe care abia aștept  să îi vadă toată lumea.

Adică asta înseamnă că ți-ai făcut mâna și că ești pregătită și pentru viața reală să ai copii?

Fix asta spunea cineva, că, uite, de la bebelușă, la bonă, cumva mă urmărește chestia asta cu copiii!  Am mai spus! Am trei pisici, deci nu știu ce să zic cu copiii dar probabil o să vină la un moment dat!

Vrei să mai continui să joci în filme? Ți-a plăcut experiența asta? Te vezi acolo?

Experiența asta pentru mine a venit ca o gură de aer curat! După ce m-am retras din televiziune a fost perioada aia, un mic șoc provocat de schimbare în care nu am știut exact ce se întâmplă cu mine, în viața mea, am fost într-o mică depresie, și cumva faptul că am participat la acest film m-a scos la lumină și mi-a arătat că atunci când fac ceea ce îmi place nu mai există alte probleme în jur. Și, da, mi-ar plăcea să repet experiența și chiar muncesc în sensul ăsta. Vreau să învăț tot ce se poate și despre ce se întâmplă în spatele camerelor.

Îți lipsește Cronica Cârcotașilor, televiziunea? Îți dorești să revii?

Îmi lipsește televiziunea, da, îmi este dor! Cumva e foarte greu să te dezveți de chestia asta după 16 ani, ajunsese să facă parte din mine. Nu regret că am plecat de la Cronică, cred că a fost pasul pe care trebuia să-l fac ca să înceapă să se întâmple lucrurile în viața mea. Când stai prea mult într-o zona de confort devine nesănătos dar  îmi este dor de colegii mei.

Mai țineți legătura?

Da! Suntem familie, de 16 ani de zile. Cu Gabriela vorbesc aproape în fiecare zi. Și cu Bebelușele vorbesc la fel, cu Șerban la fel, vorbim destul de des!

Când stai acasă cu ce îți mai umpli timpul? Ai filmat pentru "Complotul bonelor", ce proiecte mai ai acum?

Am un program acum de mă ia anxietatea doar când mă gândesc! Vreau să mă apuc să-mi renovez apartamentul, plecăm în turneu pentru promovarea filmului, "Complotul bonelor", în 14 orașe, asta în timp ce îmi renovez apartamentul, în timp ce mai am un extra job, pentru că de când am renunțat la TV m-am apucat să fac digital marketing și încerc să devin antreprenor, mai am de mers la sală, mai am de ieșit cu prietenii, mai am de făcut o grămadă de lucruri și sper să le pot face pe toate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net