Iulia Pârlea, totul despre secretele televiziunii! Ce spune prezentatoarea de la Pro TV: «Pasiunea care mă defineşte este munca mea»

#Exclusiv Click!

Prezintă Vremea, la PRO TV, aproape în fiecare zi. Iulia Pârlea adoră la nebunie jobul pe care îl are.

Iulia Pârlea prezintă Vremea la Știrile PRO TV
Iulia Pârlea prezintă Vremea la Știrile PRO TV

Momentele preferate din zilele de muncă sunt cafeaua de dimineaţă şi sesiunea de răsfăţ din cabina de coafat şi machiaj. Dar şi serile în care se desprinde de telefonul mobil şi se aruncă “în braţele” unei cărţi sunt din ce în ce mai dese şi plăcute.

Ce îţi place cel mai mult la ceea ce faci?

Îmi place tot! E o meserie care te ţine mereu în priză. Învăţ în fiecare zi câte ceva, cunosc oameni noi.

Cum arată rutina zilelor tale? Care şi de ce este momentul preferat din zi?

Păi... Sunt zile în care mă trezesc la 09.00-10.00, dar şi zile în care mă trezesc la 05.00. Îmi beau cafeaua şi încerc să mă organizez pentru ziua res-pectivă. Programul mi-l fac în funcţie de ora la care trebuie să prezint Vremea, clar. Acum sunt şi primul an la Jurnalism şi încerc să ajung la şcoală cât pot de des. Momentul preferat din zi este când mă pregătesc pentru prezentare, machiaj şi păr, acolo mă relaxez.

«Un stil de viaţă sănătos porneşte de la cap»

Care sunt pentru tine cele mai importante trucuri pentru un stil de viaţă sănătos, de care încerci să te ţii cu sfinţenie?

Cred că un stil de viaţă sănătos porneşte de la cap. În primul rând, îmi ţin mintea ocupată cu lucruri şi cu oameni care îmi fac bine. În rest, încerc să beau cât mai multă apă, să mănânc echilibrat şi cel puţin o dată pe an îmi fac un control medical din cap până în picioare, lucru pe care îl recomand tuturor! E mai bine să prevenim, decât să tratăm.

Care sunt pasiunile care te definesc acum şi cum le aloci timp?

În momentul acesta, pasiunea care mă defineşte este munca mea, activitatea căreia îi aloc cel mai mult timp. În rest, ascult tot felul de podcasturi din care învăţ lucruri sau am anumite conştientizări. Citesc în fiecare seară înainte să dorm, am înlocuit telefonul cu o carte, simt că dorm mai bine.

Cum îţi place, de obicei, să petreci de Paşte?

Paştele îmi place să-l petrec cu oamenii dragi. Să mergem la biserică, să luăm lumină în noaptea Învierii, să stăm la masă. Îmi place să îl petrec în linişte...

Ce planuri ţi-ai făcut pentru Paştele de anul acesta?

Anul acesta mi-am propus să merg la Constanţa, să petrec sărbătorile alături de fratele meu. Paştele pică pe 16 aprilie, o zi foarte importantă pentru noi, era ziua de naştere a mamei. Simt nevoia să fiu aproape de rădăcinile mele.

În ceea ce priveşte masa de sărbători, îţi place să găteşti preparatele culinare specifice de Paşte?

Pască nu fac, recunosc, o cumpăr ca să fie pe masă, împreună cu cozonacul. Dar nu pot să spun că sunt înnebunită după ea. De multe ori nici nu o gust. Eu fac drob, dar care conţine mai mult ficat de pui, vopsesc ouă, fac salată de boeuf, dar nu cu vită, ci cu pui sau curcan. Nu aş putea să vă dau o reţetă, pentru că am fost învăţată de mama să gătesc “din ochi”, cum simt pe moment. Cred că şi de asta îmi iese mâncarea bună...

Dar preparatul culinar care îţi place cel mai mult?

Dacă e să vorbesc în general, iubesc salatele. Şi, din când în când, peştele. Nu am fost niciodată o împătimită a cărnii. Nu zic că nu mănânc deloc, dar încă de copil mi-a plăcut să mănânc mai mult legume... Şi ciocolată, multă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg