Managerul trupei A.S.I.A, Florin Ionescu, o dă în judecată pe Irina Nicolae? „Am apelat la un avocat”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

De când s-a anunțat revenirea trupei A.S.I.A. și concertul de pe 6 Martie de la Sala Palatului, a început un adevărat scandal. Irina Nicolae, fosta membră a formației, s-a simțit exclusă și a anunțat că și-a cumpărat bilet la concert. A spus apoi că nu a fost invitată la reuniune și a continuat să povestească despre asta cu fiecare ocazie, recent, chiar și în podcastul „Acasă la Măruță”, acolo unde a spus că trupa A.S.I.A nu mai scos niciun hit de când a plecat ea.

Florin Ionescu i-a dat replica Irinei Nicolae (Foto: Arhiva personală/Captură video)
Florin Ionescu i-a dat replica Irinei Nicolae (Foto: Arhiva personală/Captură video)

Florin Ionescu, managerul trupei, este cel care a decis împreună cu Adi Ordean, compozitorul celebrelor piese ale formației, ca A.S.I.A să se reunească în formula aceasta: Anca Neacșu (44 ani), Sorana Darclee Mohamad (40 ani), Iana Novac (39 ani) și Anemona Niculescu (43 ani). El a dorit să spună din nou lucrurilor pe nume, pentru a nu lăsa loc neînțelegerilor. 

Deranjat de faptul că i-a fost pomenit numele și s-a reamintit de trecutul său, Florin Ionescu este hotărât să pună punct definitiv tuturor discuțiilor și spune că a apelat deja la un avocat, în acest sens.

Click: Florin, cum explici, din punctul de vedere al managerului formației, tot ceea ce apare în ultima perioadă în presă despre trupa A.S.I.A.? Ca să punem punct speculațiilor!

Florin Ionascu: Noi am pornit acest proiect, si după cum am spus la la conferința de presă am vrut să promovăm acest eveniment, nu să acceptăm ca alte persoane să își promoveze imaginea sau cine știe ce alte probleme au, pe spatele trupei care muncește în momentul de față și încearcă să creeze un eveniment foarte frumos.

Irina Nicolae a spus, la podcastul "Acasă la Măruță", că după ce a plecat ea din A.S.I.A, trupa nu a mai fost un hit. De ce continuă să vorbească despre asta? 

Nu știu de ce se întâmplă astfel de lucruri și de ce continuă lumea sau anumite persoane să își facă promovarea pe spatele nostru și al trupei A.S.I.A. și să spună că nu s-au mai compus piese. Asta e o părere personală. Nu cred că contează lucrul ăsta. Piese s-au scos tot timpul, inclusiv la ultimul album și au fost piese foarte bune, sunt niște păreri greșite. 

Ideea e în felul următor, ar trebui să ne vedem fiecare de treaba noastră. Eu am o familie și o sotie pe care o iubesc extrem de mult și nu mă interesează alte discuții și alte familii și ce se întâmplă în alte familii.

Părerea mea este că discuțiile astea ar trebui să nu existe și să își vadă fiecare de treaba lui, pentru că nu e în regulă absolut deloc. Este deranjant ce se întâmplă  și nu mă interesează să dezgrop lucruri și nici nu mă interesează să vorbesc despre trecutul nimănui. Așa că nu cred că ar trebui cineva să vorbească despre mine și chiar nu mă interesează lucrul ăsta. Atâta vreme cât noi ne vedem de treaba noastră și nu deranjăm pe nimeni, am pretenția să nu fiu deranjat de nimeni.

Cine a fost acum cu această decizie de a se reuni trupa? Cât credeți că o să meargă în această formulă mai departe?

Eu m-am gândit la chestia asta după ce am fost solicitat, să zic așa, de mai multe persoane, inclusiv de Sanda, de soția mea, care a tot susținut lucrul ăsta: să refacem trupa A.S.I.A. Pentru că după ce am făcut evenimentul de la Sala Palatului, cel de 20 de ani de activitate al Ianei Novac, unde trupa A.S.I.A. a fost invitată, mi-am dat seama de faptul că e un moment prielnic și că această formație chiar are ceva de spus.

Pe lângă toate lucrurile astea, atâta vreme cât eu refac această trupă, eu o refac așa cum doresc eu și Adi Ordean, cu componentele pe care le dorim noi și cu fetele care au răspuns prezent. Mai mult de atât nu mă interesează să discut! Atâta vreme cât eu refac asta, eu decid cine va fi în această trupă mai departe. Cum până acum au decis cei doi manageri, eu și Adi Ordean, care sunt componentele acestui grup, așa decidem și acum.

Am avut discuția cu Adi și cu fetele acum ceva timp, după evenimentul Ianei de la Sala Palatului și am hotărât să mergem mai departe în formula asta. Noi facem acest concert de pe 6 Martie de la Sala Palatului ca să punctăm o revenire a formației A.S.I.A., nicidecum o aniversare.

Nu ne interesează aniversările, deocamdată vrem să facem o  revenire și după acest eveniment sigur că vor fi și alte concerte ale formației, în această formulă, nu în alta. Și nimeni nu are ce căuta în această formulă decât cu deciza mea și a lui Adi Ordean.

„Aș vrea să îi transmit să își vadă de familia ei”

Ce mesaj vrea să-i transmită Florin Ionescu, direct sau indirect, Irinei Nicolae, în urma acestor apariții din presă și de la TV?

Aș vrea să îi transmit să își vadă de familia ei și de treaba ei și să nu arunce cu noroi, să nu discute despre persoana mea si de trupa din care a facut parte absolut deloc pentru că eu nu discut despre alte persoane și despre alte familii și nici fetele din componenta prezentă a trupei.

Nu mă interesează alte discuții referitoare la familia mea. Inclusiv în podcastul la care a fost invitată. Eu vreau să anunț pe această cale că noi vrem să facem un eveniment frumos, să reunim această trupă și nu ne interesează intrigile și scandalurile care s-au declanșat conform unei păreri a unei foste membre a formației, care crede că ar fi trebuit să fie invitată. Nu trebuia să fie invitată absolut deloc pentru că nu vom face o aniversare. Ca să opresc aceste lucruri am decis să apelez pe cale legală, la un avocat, pentru a opri toate aceste discuții, atât despre familia mea cât și despre trupa A.S.I.A.

Irina a spus că și-a luat bilet și o să fie în sală, la concert!

Sunt foarte mulți oameni și fani ai acestei formații care vor să vină la acest eveniment cu zâmbetul pe buze și cu bucuria de a revedea această formație pe scenă. Dacă cuiva nu îi convine, își poate retrage biletul și va primi banii pe el, conform oricărei legi. 

Revine A.S.I.A. cu piese noi, faceți un album? Cum o să decurgă de acum încolo activitatea trupei?

Trupa revine în momentul de față, se lucrează la piese noi, cel mai probabil va fi și un album nou. Acum ne concentrăm foarte tare pe acest eveniment, pentru că este extrem de important ca după 15-16 ani să revenim și să facem un spectacol frumos. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net