Replica dură a Prodancei în scandalul pensiei alimentare:”Te faci de râs, Reghe! Vrea să plătească, dar nu are bani!”

Ultima actualizare:

S-au inflamat, iar, spiritele între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ultima decizie a judecătorilor în scandalul pensiei alimentare. Impresara a dat o replică dură, pentru Click!, după ce, la apel, judecătorii au stabilit că Laurențiu Reghecampf va plăti doar 2000 de euro pe lună, pentru Bebeto. 

Anamaria prodan captura video webp

Anamaria Prodan pune tunurile pe Laurențiu Reghecampf după ultima decizie a judecătorilor în privința pensiei alimentare pentru minorul cuplului, Bebeto. 

Impresara va primi doar 2000 de euro de la Reghe pensie alimentară, în urma apelului făcut de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan i-a dat o replică pe măsură fostului partener de viață, care a cerut inițial judecătorilor stabilirea pensiei alimentare și a programului de vizitare, după care, nemulțumit de decizie, a făcut apel. 

 “Eu și copiii nu am cerut niciodată nimic!”

Temporar Reghecampf a deschis o Ordonanță președințială prin care a cerut judecătorilor să stabilească o pensie alimentară și programul de vizită, lucru pe care eu și copiii nu le-am cerut niciodată, el dorindu-și ca aceștia să-l viziteze și chiar să dea acești bani.

Chiar el, Reghecampf, a cerut chestia asta, iar judecătorii au stabilit 5000 de euro pe lună. După care tot Reghecampf a cerut recurs că nu este de acord să plătească cei 5000 de euro pe lună! 

La recurs s-a stabilit temporar 2000 de euro, asta până când se va termina procesul de divorț și, în acel moment, se va stabili pensia alimentară conform legii, care-i mult mai mare. 

“M-am obișnuit să tot deschidă și să închidă procese!”

Nu mă interesează nimic din ceea ce zice Reghecampf, se ocupă avocații. Poate să plătească, poate să nu plătească, e la fel! 

M-am obișnuit cu felul de a acționa al lui Reghe: să deschidă sau să închidă procese și să mai ceară și cheltuieli de judecată de la mine. La cât i-am dat toată viața, am să-i mai dau! 

“E de râs ca părinte!”

E de râs ca un părinte să facă așa ceva. Singur, nepus de nimeni, să stabilească pensie alimentară, în condițiile în care familia nu-i cere așa ceva! În loc să-și facă datoria de părinte, tot el deschide procesul, apoi tot el nu e de acord! 

Se face de râs! Îmi îndemn copiii să-l ierte, să vorbească cu el, să se roage la Dumnezeu ca într-o zi să-și revină și să înțeleagă ce face din viețile lor și din imaginea lui, imagine pe care eu am construit o în 16 ani cu mare greutate și pe care el o distruge secundă de secundă fără măcar să înțeleagă ceea ce face! “, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click! 

În decizia pronunțată vineri, 22 iulie, tribunalul Ilfov a admis apelul lui Reghecampf și a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor cu suma fixă de 2000 euro lunar. În plus, Anamaria Prodan a fost obligată să-i plătească lui Laurențiu Reghecampf cheltuielile cu avocatul, de peste 9000 lei. Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net