Sărbători în lacrimi pentru fiul și văduva lui Valentin Uritescu. Omagiul familiei pentru marele actor

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Au trecut aproape șase luni de când Valentin Uritescu, unul dintre cei mai mari actori pe care România i-a avut, nu mai este printre noi! Fiul său, Bogdan, dar și soția, care l-a iubit necondiționat mai bine de 50 de ani, încearcă să își aline dorul de el hrănindu-se cu amintirile frumoase care le-au rămas în minte și în suflet.

Sărbătorile sunt cele mai sensibile momente din punct de vedere emoțional! Contactat de Click!, Bogdan, fiul regretatului Valentin Uritescu, ne-a povestit ce gest a ales să facă, la masa de Crăciun, în memoria tatălui său, care l-a iubit și susținut necondiționat de mic.

„Zilele de Crăciun le-am petrecut alături de familie, a fost foarte frumos! Am avut pe masă de toate, tot felul de mâncăruri tradiționale ce le găsești în această perioadă la fiecare creștin în casă. Nu am avut specialități din străinătate, am avut cozonac, piftie, salată de boeuf! Mâncărurile acestea îi plăceau tare mult lui tata. Ne este tare dor de el, l-am iubit mult și asta cred că este un lucru normal să suferi și să îți fie dor de un om pe care l-ai iubit.

De Crăciun, a doua zi, am avut-o pe mama la masă, a fost frumos. Eu am ales să beau un pahar de vin în cinstea lui tata, să nu fie tristețe la masă, plus că eu mi-am adus aminte de el, ce tâmpenii făceam cu dânsul, când mergeam noi doi la pescuit și prindeam sau nu prindeam pești.”, a spus Bogdan Uritescu, pentru Click!.

Soția regretatului Valentin Uritescu suferă enorm

Fiul regretatului actor ne-a mai dezvăluit că a încercat cu toate forțele sale să îi ridice moral femeii care i-a dat viață după moartea tatălui său.

„De Crăciun am fost și la cimitir la tata, am pus și câteva coroane la mormânt, să fie frumos și la el acolo în zi de sărbătoare. După decesul lui tata, problema a fost la mama, că ea a trecut destul de greu peste tot ce s-a întâmplat, dar eu încerc să o ajut și să îi fiu cât mai mult aproape, să ne vedem des, să mai vorbim, să mai glumim, să o fac să mai uite de tot acest an negru pentru familia noastră.”, a mai spus, pentru Click!, Bogdan Uritescu.

Click! spune

Valentin Uritescu și-a luat adio de la viață anul acesta, la finalul lunii iunie, la vârsta de 81 de ani! Regretatul actor suferea de la 33 de ani de sindromul extrapiramidal, asemănător cu boala Parkinson.

Actorul a avut o carieră de peste 50 de ani în teatru și cinematografie, iar printre cele mai importante roluri au fost în ”Ultima noapte a lui Socrate”, de Dumitru Solomon, la Teatrul Mundi, dar şi ”Angajare de clovn”, de Matei Vişniec, la Teatrul Levant.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net