Văru’ Săndel vorbește despre marea sa teamă! Are fermă de găini, dar îi e frică de gripa aviară: „Dacă vine, ăla sunt!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Văru’ Săndel, actorul din „Pup-o, mă!”, a devenit fermier cu acte în regulă. Sandu Pop și-a făcut o fermă de găini de rasă de toată frumusețea pe domeniul său de la Plătărești, din Călărași.

Actorul Sandu Pop, cunoscut drept Văru’ Săndel, a dat actoria pe... gospodărie, cel puțin în timpul liber. Actorul din celebrul „Pup-o, mă!” și-a făcut o fermă de păsări de rasă la el la țară, la Călărași.

„Am făcut ferma animalelor"

Actorul vrea să guste și el un ou bio, proaspăt de la țară, așa că îi dă înainte cu crescutul diverselor rase de găini.

Am făcut ferma animalelor, da?! A venit Alin Panc, colegul și partenerul meu din film, într-o zi și a zis: ai aici atâta spațiu de ce să nu ținem noi o fermă? El s în Pipera, la curte, și avea un cocoș. La 4 dimineața, cocoșul lui striga cucuriguuuu și toți vecinii mergeau la el la ușă a doua zi și ziceau: omoară, domne, cocoșul ăla!

El zice: ia-l te rog la tine la țară, e cocoș de rasă. L-am dus la mine la țară și am zis nu poate să rămână singur că moare. Hai să aducem niște găini. Ne-am orientat și am făcut mini fermă de găini de rasă, la mine la Plătărești. Peste drum de casa mea este casa vecinei, acolo facem tot, avem găini, avem rațe, tot”, a dezvăluit actorul, pentru Click!

„Avem niște găini ouătoare, cred că sunt vreo 20"

De la cocoșul neliniștit al lui Alin Panc, Văru’ Săndel a încropit o ditamai ferma de găini de rasă, puicuțe și puișori.

Acum avem nte găini ouătoare, cred că sunt vreo 20. Ne bucurăm de un ou de țară, să dăm copiilor un ou curat. Am foarte mulți puișori în schimb. Prima clocitoare a fost la 12 noiembrie.

Apoi a venit alta, alt soi de găină, altă rasă. Îl avem pe Mihai, vecinul, care se ocupă de ele, eu doar mă execut când el vine și îmi spun: vezi că-mi trebuie mâncare pentru găini, curci, pisici”, a mai spus actorul.

Afacerea cu găini e în floare! Acum, Văru’ Săndel mai are o singură temere: să nu vină gripa aviară să-i strice socoteala.

Porci nu creștem, e prea mult. Nici cu găinile nu-i ușor, trebuie avut grijă de ele, trebuie vaccinate, le iei antibiotice dacă vreuna tușește. Da Doamne ferește vine și aviara, ăla sunt!”, a adăugat actorul din „Pup-o, mă!”

Cine e Văru’ Săndel?

Actorul Alexandru Pop, cunoscut publicului drept Văru’ Săndel, s-a născut pe 15 iunie 1973 într-o comună din Județul Sălaj. A absolvit UNATC, iar din 1995 face parte din echipa Teatrului de Comedie. De-a lungul timpului Sandu Pop a jucat în piese de teatru precum „Galy Gay”, „Vine barza”, „Ce formidabilă harababură”, „Pălăria”, „Capcana timpului”, „Elling” și „Spiritul de familie”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net