Alimentele care ne vor oferi un plus de energie la micul-dejun! Putem înlocui cafeaua și energizantele cu opțiuni sănătoase

Ritmul vieții din zilele noastre este unul foarte alert, iar, pentru cei mai mulți dintre noi, este foarte important să fim plini de energie și „gata de acțiune” destul de rapid după ce ne trezim. Din păcate, cei mai mulți dintre noi apelează la cafea, sau la băuturi energizante, pentru a reuși să ne „trezim” complet, însă niciuna dintre aceste opțiuni nu sunt tocmai sănătoase! Din fericire, există câteva alimente care ne vor oferi o stare plină de vitalitate!

Ovăzul este perfect pentru micul-dejun! / foto: Shutterstock
Ovăzul este perfect pentru micul-dejun! / foto: Shutterstock

Ritmul vieții din zilele noastre este unul foarte alert, iar, pentru cei mai mulți dintre noi, este foarte important să fim plini de energie și „gata de acțiune” dis-de-dimineață.

Din păcate, cei mai mulți dintre noi apelează la cafea, sau la băuturi energizante, pentru a reuși să ne „trezim” complet, dar, după cum știm deja, ele nu sunt deloc sănătoase, pe termen lung!

Din fericire, potrivit informațiilor oferite de către cei de la healthline.com, există câteva alimente care ne vor oferi o stare plină de vitalitate, încă de la micul-dejun!

Alimentele perfecte pentru a avea energie de dimineață

Untul de arahide este ideal pentru micul-dejun
Untul de arahide este ideal pentru micul-dejun

Potrivit experților, aceste alimente sunt perfecte pentru micul-dejun, deoarece vă vor asigura un plus de energie, într-un mod foarte sănătos!

Ovăz

Orice aliment pe bază de ovăz este o alegere perfectă pentru micul-dejun! Carbohidrații complecși din acest aliment sunt perfecți pentru diminețile în care aveți nevoie rapidă de energie, deoarece organimului nostru îi va fi ușor să îi transforme în energie.

Unt de arahide

Until de arahide nu este doar delicios, ci și o alegere perfectă pentru a vă bucura de un „boost” de energie, dimineața! Veți avea parte de proteine, calciu, fier, vitamina E, grăsimi, cât și antioxidanți, cu alte cuvinte, un pachet complet! Singurul lucru la care trebuie să aveți grijă este ca acesta să nu conțină zahăr adăugat, sau alte ingrediente artificiale.

Ouă

Deja sunt un stereotip pentru micul-dejun, iar popularitatea lor la această masă are o mulțime de motive bune. Ouăle conțin proteine și grăsimi sănătoase, perfecte pentru a vă bucura de un plus de energie dimineața.

image
image
image
image
image
image
zodii meteoriti png
horoscop zilnic 25 decembrie 2021 jpg
Tu știi de ce au angajații nevoie cu adevărat  Află acum! jpg
horoscop jpg
zodii pixabay jpg
karate jpg
Click (2) (22) jpg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva