Cum putem avea un somn odihnitor chiar și pe timp de caniculă? Trucurile ingenioase care ne vor fi utile vara

Deja putem observa cu toții faptul că vremea din țara noastră este tot mai caldă. Chair dacă de abia ne aflăm la mijlocul lunii iunie, valorile din termometre trec deja de pragul de 30 de grade Celsius. Iar o consecință pe care căldura o va avea asupra noastră este faptul că ne va fi tot mai greu să dormim bine! Din fericire, câteva sfaturi ne pot ajuta să avem un somn odihnitor chiar și pe timp de caniculă!

Multă lume poate avea probleme cu somnul din cauza căldurii / foto: Shutterstock
Multă lume poate avea probleme cu somnul din cauza căldurii / foto: Shutterstock

Temperaturile din țara noastră deja sunt din ce în ce mai ridicate, chiar dacă de abia ne aflăm la mijlocul lunii iunie. În aceste condiții, multora dintre noi le poate fi tot mai greu să aibă un somn odihnitor, din cauza căldurii. Din fericire, există câteva trucuri ingenioase care ne pot ajuta să dormim mai bine, indiferent de cât de cald este afară!

Primul lucru pe care putem să îl facem vara, pentru a putea dormi mai bine, este să ne asigurăm că lenjeria noastră din pat este făcută din materiale potrivite. Mai precis, cel mai bine ar fi ca aceasta să fie din fibre naturale, cum ar fi bumbacul! Desigur, există și lenjerii speciale, care pot absorbi și disipa căldura. Cel mai bine este să ne ferim de materialele sintetice, ce pot reține căldura și ne pot face să transpirăm.

Cum putem dormi mai bine pe timp de vară

Dacă materialul lenjeriei de pat este atât de important, cu siguranță că nu vom fi surprinși să aflăm că și materialul hainelor noastre este la fel de crucial! Ar trebuie să dormim în haine făcute din materiale ușoare, cum ar fi in, ori bumbac. Un lucru important pe care trebuie să îl știm este că nu trebuie să purtăm haine din materiale sintetice.

De asemenea, este la fel de important să fim bine hidratați, atunci când ne punem în pat! Nu trebuie să bem îndeajuns de multă apă pe parcursul zilei, iar cel mai bine este să evităm consumul de alcool, cafea, ori sucuri, mai ales înainte de culcare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
horoscop, zodii, stres jpg
zodii noroc jpeg
chiftele pexels jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
ten frumos jpg
unnamed jpg
scaun bucatarie BUC016 bej9 16x9 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net