Coz șocant în Italia! Un român a smuls urechea unui bărbat din cauza unei țigări

Un caz de-a dreptul șocant a avut loc în orașul italian Rimini, aflat la doar mică distanță de San Marino. Totul s-a petrecut în sala de așteptare dintr-un spital din acest oraș, unde un bărbat a fost atacat de un român, care i-a mușcat urechea! Iar autoritățile au rămas chiar și mai surprinse atunci când au aflat care a fost cauza acestui atac teribil.

Românul a fost arestat
Românul a fost arestat

Autoritățile din Italia au rămas fără cuvinte atunci când acest caz neobișnuit a fost raportat. În micul oraș Rimini, situat în apropiere de San Marino, un român a atacat pacientul unui spital, dintr-un motiv de-a dreptul incredibil! Totul s-ar fi petrecut în sala de așteptare a unui spital din acest oraș, unde victima a coborât pentru a-și cumpăra o cafea.

Pacientul spitalului Infermi, din Rimini, a fost abordat de către un român, în timp ce se afla în sala de așteptare. Se pare că acesta i-ar fi cerut o țigară, iar atunci când pacientul a refuzat să îi ofere una, românul s-a înfuriat și a atacat pacientul. Mai precis, acesta a mușcat urechea pacientului cu atât de multă forță încât aproape că i-a smuls-o!

Un român a mușcat urechea unui pacient de la un spital din Italia

Victima tocmai aștepta să treacă printr-o intervenție chirurgicală și ieșise din salon pentru a cumpăra o cafea, de la parterul clădirii spitalului. Bărbatul care a fost atacat a fost găsit pe jos, cu mai multe răni la cap și la față, fiind și plin de sânge.

Un polițist ce era de serviciu în apropiere a descoperit victima, care apoi a povestit autorităților faptul că a fost bătut din senin de către român, după ce a refuzat să îi dea o țigară.

Victima a spus că agresorul l-a atacat cu pumnii și cu picioarele, iar, mai mult decât atât, l-a și mușcat de ureche. Autoritățile din Italia au reușit să dea de urma românului, care a și fost arestat, pentru atitudinea violentă pe care a avut-o față de pacientul spitalului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net