7 rochii frumoase pe care le poți purta de Valentine's Day 2023

Ultima actualizare:

Valentine's Day se apropie cu pași repezi, iar dacă cumva ai rămas în pană de idei cu privire la outfit-ul pe care să îl porți în această zi specială, noi venim cu soluția! Ți-am pregătit o listă cu rochii în tendințe din care să alegi, dar și câteva exemple de vedete de unde te poți inspira pentru această ocazie inedită.

ziua indragostitilor shutterstock 789711205 jpg

Fie că ești într-o relație și alegi să petreci Ziua Îndrăgostiților alături de partener, fie că nu te afli într-un cuplu, însă vrei să te distrezi alături de prieteni, look-ul trebuie să arate impecabil!

Citește și: Top 3 zodii care se vor despărți de partener până la Valentine`s Day. Vor fi singure și triste!

Poți sărbători oricând iubirea, cu oricine și dacă ai ocazia să ieși undeva, e păcat să nu arăți fantastic, nu se știe niciodată ce noroc ai și cum îți poți întâlni dragostea. Și dacă preferi să fii single, e bine oricum, până la urmă te îmbraci pentru tine, nu pentru ceilalți. Important este să te simți bine cu tine și să profiți de astfel de ocazii pentru a te distra.

Ai în vedere că printre tendințele anului acesta se află culorile metalice, rozul, movul liliac și albastrul pastel! Iar în materie de texturi, dantela și volanele se află la putere. Astfel, ai o gamă variată de ținute și culori pe care le poți aborda pentru a arata superb!

Citește și: Valentine’s Day 2023. De ce sărbătorim „Ziua Îndrăgostiților” pe 14 februarie

Cele mai frumoase rochii de purtat de Valentine’s Day 2023

Rochii roșii

Evident roșul este una dintre culorile preferate de Valentine's Day. Roșul semnifică puterea, rezistența și energia puternică. Astfel, cei care poartă roșu, inconștient vor deveni mai încrezători în sine, iar percepția celorlalți asupra lor va fi influențată. Dacă vrei să fii o adevărată divă care iese în evidență la orice pas poartă acest tip de rochie.

Rochii din satin

Dacă însă, preferi să fii mai discretă încearcă niște culori neutre sau calde, care se văd superb pe o rochie din satin. Cu o așa piesă nu vei da niciodată greș de Valentine's Day. Elegant și stilat, un asemenea outfit îți va scoate în evidență silueta și îți va oferi un plus de mister.

Rochii din dantelă

Dantela revine în tendințe, spre bucuria celor care adoră aerul boem și romantic!  Încearcă o rochie din dantelă pentru un look cu o sensibilitate aparte și la modă de Valentine's Day. Nu uitați desigur, de mini black dresses care sunt soluția perfectă pentru orice ocazie!

Rochii în culori metalice

Altă tendință din acest an care se potrivește perfect de Valentine's Day sunt culorile metalice! Strălucirea oferită de un auriu sau un argintiu nu se compară cu nimic altceva, așa că profită de tendințe și strălucește mai tare ca un reflector!

Rochii roz

Spre bucuria multora și rozul este una dintre vedetele acestui an care completează perfect jocul cromatic de Valentine's Day! Este preferat în general de domnișoare, însă și doamnele cu o experiență mai mare în viață pot fi fabuloase într-o asemenea culoare, important este să ai curaj și să își permiți să calci peste stereotipuri!

Rochii mov liliac

Sezonul acesta movul liliac își face și el loc în curcubeul de culori expozive. O asemenea nuanță nu poate decât să te scoată în evidență în cel mai frumos mod și să îți completeze trăsăturile.

Rochii cu imprimeu floral

Imprimeul floral ne amintește de sezonul cald pe care mulți îl așteptăm cu nerăbdare. Poți atrage primăvara, dar și privirile celorlalți purtând o rochie inocentă cu un imprimeu floral!

 Rochii purtate de vedete pentru Ziua Îndrăgostiților

Dacă vrei totuși să cauți inspirație de la vedete, uite aici câteva rochii care să îți stârnească creativitatea pentru look-ul de Valentine's Day! Nu uita, tu ești adevăratul star!

Miley Cyrus

Jennifer Lopez

Beyonce

Selena Gomez

Ana D'Armas

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpg
ADV jpg
horoscop colaj pixabay jpg
horoscop bilunar shutterstock 2091062710 jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
femeie fericită  foto   Shutterstock jpg
Omleta la cuptor pentru intreaga familie jpeg
5 zodii urmărite de ghinion în luna februarie, sursă foto: Canva
image
actualitate.net
image
actualitate.net