Horoscop lunar aprilie 2022. Revelații importante de Lună Noua. Gemenii vor avansa în carieră și scapă de blocaje emoționale

Click!  îți aduce horoscopul lunar pentru Aprilie 2022. Nativii zodiilor vor avea parte de susținerea și energia tămăduitoare a Lunii Noi, ceea ce înseamnă că astrele sunt de partea voastră pentru a începe o nouă etapă benefică. 

Horoscop lunar aprilie 2022
Horoscop lunar aprilie 2022

 Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Berbec

Aveți harul strategiei și a chibzuinței, așa că folosiți-l cu înțelepciune stabilind scopuri ambițioase atunci când este Lună Nouă. Succesul pe termen lung este fezabil până pe 15 aprilie dacă vă țineți de treabă

Așteaptă-te ca energia ta să se schimbe începând cu 14 aprilie, când conducătorul tău Marte intră în apele adânci și vindecătoare ale Peștilor. Îți place acțiunea, dar în a doua parte a lunii, s-ar putea să optezi pentru o atmosferă mai calmă și rece. Din fericire, energia se schimbă pe măsură ce Soarele părăsește semnul tău pe 19 aprilie, începând cu o perioadă de patru săptămâni în care vei avea o evoluție pe plan financiar.

Citește și Topul celor mai narcisiste zodii. Ei sunt cei mai dificili parteneri de viață!

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Taur

Venus, conducătorul tău planetar, intră în locul său favorit absolut de pe cer, unde va sta din 4 aprilie până pe 1 mai. Asta înseamnă că puterile tale de manifestare ar putea atinge noi culmi! Indiferent de ceea ce îți dorești cel mai mult să realizezi, țelurile tale devin posibile.

Soarele strălucitor îți luminează semnul începând cu 19 aprilie, dând startul lunii tale de naștere. De acum și până la eclipsa solară de Lună Nouă din 30 aprilie din zodia ta, viața va fi probabil plină de sincronizări, mesaje și evenimente norocoase. 

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Gemeni

Anul acesta te concentrezi pe evoluția profesională și avansarea în carieră și, pe măsură ce Venus, Marte, Jupiter și Neptun luminează această parte a vieții tale, un nou loc de muncă sau o oportunitate fantastică de a avansa profesional ar putea bate la ușa ta. Aceasta îți oferă o putere cosmică uimitoare.

Într-o notă mai mistică, eclipsa solară de Lună Nouă din 30 aprilie activează o parte sensibilă a hărții tale astrologice. În această perioadă puternică, vei elibera vechile blocări și noțiuni preconcepute despre tine, așa că permite-ți să renunți la ceea ce nu se mai potrivește „noului tu”.

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru  Rac

Pentru tine luna aprilie este despre evoluția în zona profesională și anumite schimbări strategice în această sferă. Ești un semn foarte tenace și Luna Nouă de la 1 aprilie te-ar putea vedea stabilindu-ți niște obiective ambițioase. Veți gândi strategic și totodată vă veți menține deschise posibilitățile. Luna plină din 16 aprilie s-ar putea să te facă să te îndoiești de tine, caz în care, fă ajustările necesare, dar nu renunța!

În 26 aprilie se întrevede o oportunitate de aur pentru călătorii într-un loc în care nu ați mai fost niciodată. Dacă nu poți călători, găsește alte modalități de a-ți relaxa mintea, deoarece această influențele astrelor din aprilie îți oferă energii benefice pe care le poți absorbi doar atunci când explorezi lumea din jurul tău.

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Leu

Dacă ați așteptat ca cineva să-și achite datoria, o înțelegere sau un contract să fie finalizat, acest moment ar putea sosi între 12 aprilie și 26 aprilie. În aceste zile, astrograma ta arată uimitor în ceea ce privește casa banilor.

Luna Nouă din aprilie marchează un nou început în cariera și pentru statutul său. Deși știrile ar putea părea surprinzătoare la început, ai încredere că astrele te susțin. Dacă se deschide o nouă ușă, acceptă provocarea.

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Fecioară

Pimiți invitații de a crea noi conexiuni cu ceilalți, fie la nivel romantic, fie simple prietenii. Venus îți luminează casa parteneriatelor, începând cu 4 aprilie. Deoarece Venus guvernează și banii, această influență se extinde și asupra afacerii sau carierei tale, așa că, în orice caz, astrele tale arată fabulos în această lună. Mercur în Berbec până pe 10 aprilie îți va da o doză de energie, așa că folosește-o!

Eclipsa solară de Lună Nouă din 30 aprilie activează cea de-a noua casă a călătoriei, a învățării și a extinderii orizonturilor. Acesta este un moment fabulos pentru o excursie, pentru înscrierea la niște cursuri sau pentru a face ceva care vă inspiră. Este timpul să vezi lumea cu alți ochi, iar conexiunile norocoase și sincronizările benefice apar atunci când îndrăznești îmbrățișezi spiritul de aventură.

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Balanță

Vă așteaptă oună interesantă . Începutul lunii aprilie s-ar putea simți puțin mai intens pe măsură ce planetele activează în casa parteneriatului. Este momentul să vindeci vechile răni, dar pentru a face asta, trebuie mai întâi să te confrunți cu trecutul.

Vibe-ul devine mult mai bun pe măsură ce Venus, conducătorul tău planetar, intră în Pești. Nu ratați ocazia de a vă urma visele în timp ce stelele strălucesc asupra voastră. Dacă te așteptai să sosească o decontare, un împrumut sau niște bani, puternica eclipsă de soare din 30 aprilie ar putea să te ajute.

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Scorpion

Pentru tine, Scorpion, aprilie aduce două dintre lucrurile tale preferate: creativitate și conexiune. Gama superbă de planete din Pești vă aduce revelații și idei mari, iar luna aceasta este mai mult decât ideală să acționezi asupra lor. Alternativ, această energie s-ar putea manifesta în casa dragostei.

Pe măsură ce Soarele intră în Taur, accentul se îndreaptă către parteneriatele voastre, fie în dragoste, fie în afaceri, așa că profitați de energia acestei luni stabilind conexiuni individuale care vă pot ajuta să ajungeți la destinația dorită. Eclipsa solară de lună nouă din 30 aprilie audce schimbări nu ar trebui să vă fie frică să renunțați la ceea ce nu se mai potrivește cu caracerul dumneavoastră. 

Citește și Topul zodiilor pentru care iubirea e pe locul 2! Ei sunt cei mai însetați după sex nativi din horoscop

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Săgetător

Ai tendința de a iubi energia Berbecului, așa că ai putea întâmpina luna distrându-te la maxim. Cu toate acestea, Aprilie are și alte aspecte benefice pentru tine, cum ar fi, de exemplu  o viziune nouă asupra vieții. Acesta este darul pe care Venus, Jupiter și Neptun îl au pentru tine, așa că dă ascultare propriilor ideile și intuiții. Rezultatul ți-ar putea schimba viața, mai ales spre sfârșitul lunii.

Dacă ești într-o relație serioasă, asta ar putea însemna o cerere în căsătorie sau poate începutul unei noi etape într-o relație importantă. 

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Capricorn

Pentru Capricorni, sezonul Berbec este despre concentrarea energiei pe casă și familie, iar datorită primei Luni Noi din aprilie, vei avea parte de vindecare. Stabilește-ți un scop și acționează în conformitate și până la sosirea lunii pline din 16 aprilie, vei observa cât de departe ai ajuns. Vestea mare este că comunicarea va fi excelentă, ajutând ca vindecarea să aibă loc.

Dacă ai lucrat la un proiect sau ai o idee nouă pentru unul, ultimele zile ale lunii aprilie sunt extraordinare pentru a împărtăși lumii proiectele tale. 

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Vărsător

Ai muncit din greu iar recompensele pe care ai început să le vezi luna trecută continuă și în aprilie. Așteaptă-te la activitate în sectorul financiar. La un nivel mai profund, acestă lună oferă un impuls major în forțele proprii. 

Odată ce sezonul Taur începe pe 19 aprilie, accentul se îndreaptă către sectorul familiei. Lună Nouă din 30 aprilie duce energia lui Uranus, conducătorul tău planetar, care în cele din urmă este aici pentru a te elibera de ceea ce nu mai este potrivit pentru tine. Ai încredere!

Horoscop lunar aprilie 2022 pentru Pești

Martie a fost o lună bună pentru a semăna semințele intenției, iar aprilie construiește terenul perfect pentru ca tu să culegi beneficiile. Această conjunctură astrală este rară, așa că nu ratați să acționați conform dorințelor voastre cele mai profunde. Cu atât de multă activitate planetară în zodia ta, ai farmecul, norocul și astrele de partea ta.

Când îți imaginezi viitorul, ce ți-ar plăcea să vezi? Fii foarte specific și gândește-te în mare pentru că, sub conjunctura astrologică actuală, nu există limite pentru manifestarea dorințelor tale. Este timpul să începi să trăiești viața pe care ți-ai dorit-o. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net