Mercur retrograd în Fecioară și Leu, în august 2024. Cum este afectat fiecare semn zodiacal

Începând cu 5 august, Mercur își începe retrogradarea în Fecioară, unde va rămâne până în 15 august, când se va întoarce în Leu. Aceată perioadă vine cu multe schimbări, bune, sau mai puțin bune. Ce să mai, ultima lună de vară va fi una dezordonată, din care puține zodii reușesc să iasă cu bine. Ce le aduce Mercur retrograd nativilor?

Mercur retrograd în Fecioară și Leu, în august 2024 / foto: arhiva Click!
Mercur retrograd în Fecioară și Leu, în august 2024 / foto: arhiva Click!

Influența lui Mercur retrograd în Fecioară și Leu, în august 2024, pentru fiecare zodie

Următoarea retrogradare a lui Mercur se împarte în două etape: în perioada 5-15 august, Mercur retrogradează în Fecioară, iar în perioada 15-29 august, Mercur retrogradează în Leu. Astfel, până pe 15 august este singurul moment din tot anul în care Mercur retrograd nu se va afla într-un semn de foc și, deși este doar pentru câteva săptămâni, este un moment de mișcare și decizii profunde.

În luna august, Leul și Fecioara te vor ajuta să lucrezi la ego-ul tău care te poate împiedica să profiți de oportunitatea care îți este destinată sau chiar să admiți că există o modalitate mai bună de a face ceva. Ce te așteaptă în horoscopul ultimei luni de vară în funcție de zodie?

Berbec

Romantismul și exprimarea creativă sunt semnele distinctive ale horoscopului august 2024, așa că bucură-te mai mult de viață și trăiește clipa, fie alături de cei dragi sau de familie. Venus în Fecioară și Luna Nouă în Leu sunt o combinație care îți amintește să ai grijă de tine și să nu mai muncești până la epuizare. Când Mercur întră în retrograd, vei începe să te gândești la o veche poveste de dragoste pe care vrei să o reînvii.

Taur

Nativii trebuie să știe că îi așteaptă o perioadă dificilă, în care nu trebuie să se ocupe de lucruri noi și nici să pornească afaceri sau proiecte, căci toate vor fi sortite eșecului. Și în plan personal lucrurile vor sta la fel de prost pentru Taur, mai ales că este o fire impulsivă, pe care cu greu o mulțumești.

Gemeni

Fie că este vorba de o rezolvare financiară sau de o problemă emoțională care încă nu a fost rezolvată, vezi această retrogradare ca pe o oportunitate de a descoperi adevăruri ascunse despre tine și despre legătura ta cu ceilalți. Nu-ți fie teamă să fii vulnerabil. 

Rac

Ultima lună de vară aduce energie pasională în dragoste. Sunteți plini de dorință și câmpul iubirii înflorește. Vor fi multe momente de conexiune sexuală cu partenerul și relația voastră se va aprofunda. Dacă ești singură, va fi o lună incendiară. Ar putea exista întâlniri spontane și aventuri romantice.

Leu

Leul are o perioadă fantastică de creştere şi dezvoltare, poate cea mai puţin afectată zodie de toate problemele. El vrea să se exprime, să îşi crească statutul, să călătorească. Unii ar putea să-și schimbe locul de muncă, alegând un job mult mai bine plătit și care le va aduce o mulțime de beneficii.

Fecioară

Limba și mintea ta se vor simți mai ascuțite decât de obicei. Mercur în Fecioară ajută la educație, comunicare și scriere. Exploatează această energie, învăța lucruri noi și fi mai încrezător în inteligența ta. Mercur este planeta guvernatoare a Fecioarei, așa că vorbește și pășește cu încredere.

Balanță

Astrologii recomandă să îți revizuiești și rafinezi proiectele creative și să fii atent la detaliile care fac diferența, sau poți să fii doar proactiv. Balanțele au talent cu carul, dar nu trebuie să încerce să mai dovedească nimănui nimic.

Scorpion

Acordă atenţie sănătăţii şi îngrijirii corpului tău. Până spre sfârșitul lunii, te vei axa mai mult pe îmbunătăţirea relațiilor, pe armonizarea cu ceilalţi. Este esențial să empatizezi cu cei pe care îi iubești.

Săgetător

Relațiile cu copiii devin mai complexe și necesită multă atenție și răbdare. Fie că sunteți student sau profesor, este posibil ca această perioadă a anului să vă deruteze și să vă fie dificile examenele. Ai putea fi tentat să reiei sau să începi o nouă relație cu un fost partener, dar ia această decizie cu atenție.

Capricorn

Redefinește-ți viziunea și gândește-te la fundamentele exprimării de sine. Mercur retrograd se concentrează pe viața ta amoroasă, talentele creative și proiectele pasionale, așadar, consideră asta o șansă de a te reconecta cu dorințele inimii tale.

Vărsător

Nativii Vărsător au parte de validare la locul de muncă, căci au traversat o perioadă de glorie și acum își adună roadele. Munca lor nu este ignorată. Nativii au nevoie de un pic de curaj pentru a-și exprima cu încredere sentimentele și valorile.

Pești

Întreaga lună va fi petrecută, dacă este posibil, acasă, pregătind cine în familie și savurând înghețată delicioasă alături de cei. Mercur retrograd conduce, pe partea pozitivă, la noi decizii luate sub presiunea membrilor familiei sau la analiza contractelor legate de proprietate, în timp ce pe partea negativă, un efort comun care părea promițător se dovedește a fi un dezastru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Horoscop saptamanal 20 26 februarie freepik jpg
luna albastra adobestock jpg
dulceata de gogonele jpg
suc de struguri_must_shutterstock 2226633225 jpg
cub horoscop 2 gif
ostropel de pui 580x400 jpeg
top lichide pentru unghii cleaner unghii degresant unghii i acetona jpg
scalpului 1536x1024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net