Zodia care va plânge cu lacrimi amare la începutul săptămânii. O veste neașteptată îi dă viața peste cap

În timp ce mulți oameni își fac planuri de vacanță în această perioadă, sau deja au și plecat către destinațiile lor de vis, astrele pregătesc o surpriză dramatică pentru nativii unei zodii anume! Vor curge lacrimi amare la începutul acestei săptămâni, iar un capitol lung din viața acestor nativi se va încheia.

O despărțire dramatică poate da peste cap viața peștilor / foto: Pixabay
O despărțire dramatică poate da peste cap viața peștilor / foto: Pixabay

Luna iunie este una destul de activă din punct de vedere astrologic, iar energiile solare care abundă în jur, în această perioadă, oferă un plus de energie tuturor semnelor de foc.

De asemenea, pe data de 20 iunie va avea loc Solstițiul de vară, cea mai lungă zi a anului! Soarele, cât și influența sa asupra semnelor zodiacale, vor fi la apogeu, iar pentru Lei, ori Săgetător, această perioadă ar trebui să fie una una plină de noroc.

Cu toate acestea, reversul medaliei este, de asemenea, unul ce va fi resimțit de către unii nativi. Mai precis, în timp ce zodiile de foc vor fi avantajate, zodiile de apă vor avea parte de câteva zile extrem de dificile, în perioada Solstițiului. Mai precis, pentru Pești, această săptămână va fi una în care lacrimile vor curge precum un râu!

Viața peștilor va fi dată peste cap de o veste neașteptată

Pentru nativii din zodia Pești, această săptămână poate fi una dramatică, care le va schimba complet traiectoria destinului. Dacă cumva țin un secret față de partenerii lor, ar trebui să dea cărțile pe față cât mai repede, deoarece astrele le pregătesc o surpriză neplăcută!

Secretul pe care îl țin va ieși la suprafață, iar indiferent de cât de banal ar putea fi, partenerul lor nu va aprecia deloc faptul că Peștii nu au avut încredere în ei. Mai ales dacă relația deja avea unele probleme, este foarte posibil ca această revelație să însemne finalul poveștii lor de dragoste.

Iar, din păcate, cu cât relația este una mai veche, cu atât crește riscul unei despărțiri. Astrele vor dori să îi învețe pe Pești valoare onestității, așa că energiile Solstițiului pot arde acest semn de apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop 26 martie jpg
horoscop, zodii, stres jpg
zodii noroc jpeg
chiftele pexels jpg
Descopera ce distruge relatia de cuplu si ce i apropie pe parteneri webp
ten frumos jpg
unnamed jpg
scaun bucatarie BUC016 bej9 16x9 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net