Rețete

Pagina 4
1 ardei umpluti cu orez si legume jpg jpeg
Secretul celor mai buni ardei umpluți. Ce ingredient trebuie să pui în compoziție lor pentru a nu se întări
Ardeii umpluți reprezintă o delicatesă îndrăgită în bucătăria românească, iar rețeta lor tradițională ascunde un secret pentru a menține carnea suculentă și gustul savuros. Descoperă pas cu pas cum să prepari cei mai buni ardei umpluți, adăugând un ingredient magic care face diferența.
fructe si legume jpg
Nu mai trebuie să aruncăm legumele din supă! O rețetă delicioasă ne scapă de problemă
Cu toții ne dorim o mâncare cât mai delicioasă, așa că atunci când facem supă, nu este exclus să punem la fiert mult mai multe legume decât avem nevoie. Ei bine, dacă ne dăm seama că am exagerat și vrem să mai scoatem din ele, există o rețetă ingenioasă la care putem folosi fix aceste ingrediente!
1 ostropel de pui jpg jpeg
Ingredientul secret pentru cel mai bun ostropel! Toate gospodinele desăvârșite îl cunosc
Ingredientul secret pentru cel mai bun ostropel! Toate gospodinele desăvârșite îl cunosc.
Placinta de mere si merisoare  Sursa foto shutterstock 499903636 jpg
Plăcintă suedeză cu mere. Desertul demențial care este gata în doar 10 minute
În lumea dulciurilor, plăcinta suedeză cu mere se impune ca un desert irezistibil, gata să încânte orice iubitor al dulciurilor
Chef Sorin Bontea FB jpg
Rețeta lui Chef Sorin Bontea pentru cea mai bună supă de găluște. Secretul care o face gustoasă ca la restaurant: „E foarte bună”
Chef Sorin Bontea este cunoscut pentru rețetele sale pe care le împărtăşeşte cu publicul larg și cu toți cei ce-l apreciază. Recent, a vorbit despre rețeta sa de supă de pui. Iată ce ingrediente secrete foloseşte.
snitele pui jpeg
Cum să faci cele mai delicioase șnițele. Iată ingredientul secret care te va ajuta să le faci crocante și pline de savoare
Când vine vorba de șnițele, secretul pentru a obține o crustă crocantă și delicioasă stă adesea în ingrediente inovatoare și metode de gătit neconvenționale. Unul dintre secretele culinare care a captat atenția bucătarilor pasionați este adăugarea fulgilor de porumb în amestecul pentru împănare.
pateu de ficat jpeg
Pateu din fasole și ciuperci. O rețetă extrem de ușor de preparat și cu un gust demențial
Dacă sunteți în căutarea unei rețete savuroase, ușor de pregătit și plină de arome, pateul din fasole roșie și ciuperci este alegerea perfectă. Această combinație inedită transformă aceste ingrediente obișnuite într-un deliciu gourmet.
bulion shutterstock jpg
Trucul secret ce te ajută ca bulionul să nu mai facă floare. Secretul pentru a împiedica apariția mucegaiului
În această perioadă de iarnă, bulionul este nelipsit din bucătării, mai ales că el dă culoare și gust mâncărurilor. În plus, conține și numeroase vitamine și minerale bune pentru organismul uman.Totuși, se întâmplă uneori ca bulionul să prindă mucegai.
Supa de rosii jpeg
Ce trebuie să pui în supa cremă de roșii, ca să-ți iasă ca la restaurant. Ingredientul secret care o face delicioasă
Supa cremă de roșii reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. Bineînțeles, o poți prepara la tine acasă dacă știi ce rețetă să folosești, de ce ingrediente ai nevoie, dar și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o supă cremă de roșii ca la restau
image png
Supa pentru care ai nevoie de jumătate de secol ca să o gătești. Toți vor să o încerce
Thailanda, cunoscută pentru bucatele sale inedite și gusturi rafinate, aduce în atenția lumii o surpriză gastronomică extraordinară - supa "Neua Tune". Aceeași supă se fierbe de aproape jumătate de secol și a devenit o adevărată delicatesă, atât pentru localnici, cât și pentru turiștii aventuroși.
Avocado FOTO Shutterstock jpg
Gustă o explozie de sănătate. Rețeta delicioasă de avocado cu roșii, iaurt și usturoi
Avocado, cu gustul său cremos și plin de nutrienți, devine vedeta unei rețete versatile, potrivite pentru orice moment al zilei. Această combinație delicioasă de avocado cu roșii, iaurt, usturoi și verdeață va transforma simpla masă într-o experiență culinară rafinată și sănătoasă.
sarmale  Foto YouTube: Rețete gătite cu drag
Rețeta de sarmale a lui Chef Florin Dumitrescu. Ce ingredient secret folosește ori de câte ori prepară acest fel
Unul dintre cei mai iubiți bucătari din România vine în atenția conaționalilor săi cu o rețetă inedită de sarmale. Află ce anume folosește Florin Dumitrescu pentru cele mai bune sarmale.
Trucul pentru a fierbe carnea mai repede 1 jpg
Secretele gospodinelor de la țară. 3 metode prin care poți fierbe carne bătrână mult mai repede
Nu putem nega gustul inegalabil oferit de găina de țară gătită sub diverse forme. Deși majoritatea oamenilor le este mult mai accesibil să meargă la supermarketuri și să cumpere găina gata crescută și pregătită direct pentru gătit, trebuie să recunoaștem că cea crescută la țara este mult mai sănătoa
În casele multor români s a gătit azi fasole cu ciolan  Pentru cei care nu au avut timp sau chef de gătit, restaurantele au pregătit meniuri livrate la domiciliu jpeg
Cea mai gustoasă fasole cu ciolan. Ingredientul secret care îi dă un gust demențial
Chiar dacă nu este cel mai simplu preparat, este absolut delicios și merită să îl încerci de câteva ori pe an. Vorbim despre fasolea cu ciolan. Iată ingredientul secret care îi dă un gust demențial.
piure de cartofi freepik jpg
Secretul celui mai gustos și pufos piure de cartofi. Ingredientul pe care trebuie să-l adaugi de fiecare data când îl prepari
Bucătăria românească este plină de rețete delicioase, de la cele mai complexe, până la altele pe care chiar și începătorii le pot pregăti fără probleme. Iar atunci când vine vorba despre preparate simple, piureul de cartofi este, cu siguranță, unul dintre favoriții multora dintre noi.
1 briose cu ovaz jpg jpeg
Brioșe cu morcovi și ovăz, un desert rapid, sănătos și delicios. Rețeta te costă 14 lei
Dacă vrei să-ți încânți papilele gustative cu un desert delicios și sănătos, brioșele cu morcovi reprezintă alegerea perfectă. Această rețetă simplă, rapidă și economică te va bucura cu aroma inconfundabilă a morcovilor proaspeți și gustul dulceag al brioșelor.
muraturi jpeg
Comuna din România unde se fac cele mai bune murături. Incredibil ce pun gospodinele în ele
Comuna Ocnița din județul Dâmbovița, România, adăpostește o comoară autentică cu multiple utilizări ce se reflectă atât în gastronomia locală, cât și în medicina naturistă. Această comoară este reprezentată de un deal de sare care a fost exploatat timp de sute de ani.
1 ciorba de pui cu taitei de casa jpg jpeg
Trucul neștiut pentru o ciorbă de pui ca la restaurant. Ingredientul secret care o face cu adevărat gustoasă
Deși putem avea impresia că ciorba de pui este o rețetă simplă, la care nu avem cum să greșim, adevărul este cu totul altfel! Iar dacă vrem o mâncare delicioasă, care să ne aducă aminte de vremurile copilăriei, există un truc ingenios la care putem apela!
sorin bontea instagram jpg
Chef Sorin Bontea, secretul celei mai bune tocănițe. La ce truc apelează de fiecare dată când o prepară
Cu siguranță că atunci când vorbim despre rețete iubite de către români, vom pomeni destul de rapid și de tocăniță! Iar dacă doriți să vă ridicați mâncarea la un alt nivel, atunci cu siguranță nu puteți ignora sfaturile oferite de Chef Sorin Bontea, pentru o tocăniță de vis!
ficatei de pui jpeg
Ce trebuie să pui în ficăței, ca să nu se mai usuce. Ingredientul secret care îi păstrează suculenți și savuroși
Bucătăria românească este plină de rețete delicioase, însă, indiferent cât de bune sunt, tot există câteva trucuri ingenioase pe care nu le vom găsi în cele mai multe cărți de bucate! Iar atunci când gătim ficăței de pui, un ingredient banal îi va păstra suculenți și delicioși!
Snitele cu sos de usturoi  Sursa foto shutterstock 642059200 jpg
Ingredientul secret pe care trebuie să-l pui în șnițele. Le schimbă gustul complet, dar și textura cărnii
Șnițelele reprezintă un preparat apreciat de toate categoriile de vârstă, iar arta de a le pregăti cu succes implică tehnici și ingrediente care fac diferența între o simplă rețetă și o experiență culinară memorabilă.
parjoale moldovenesti shutterstock jpg
Cum prepari cele mai bune pârjoale moldovenești. Ingredientul secret care le face pufoase
Dacă vrei să aduci în farfurie un adevărat deliciu moldovenesc, ai nimerit în locul potrivit! Pârjoalele moldovenești, cu aroma lor inconfundabilă și textura pufoasă, sunt o adevărată ispită culinară. Descoperă secretul care face aceste minunății atât de irezistibile!
ciorba de perisoare jpeg
Ce trebuie să pui în ciorba de perișoare pentru un gust desăvârșit. Ingredientele secrete care îi dau savoare
Ciorba de perișoare reprezintă una dintre cele mai îndrăgite și populare mâncăruri din bucătăria românească, cu o tradiție îndelungată și variante specifice în diverse regiuni ale țării.
sarmale jpg
Cele mai bune sarmale pentru masa de Revelion, după rețeta lui chef Scărlătescu. Așa reușești să-ți surprinzi invitații
Nicio mâncare oricât de sofisticată ar fi nu reușește să egaleze faimoasele sarmale care se găsesc pe mesele românilor în perioada sărbătorilor. De Crăciun, de Anul Nou, Paște și alte sărbători importante, sarmalele se află primele pe lista preparatelor gospdinelor. Cătălin Scărlătescu vine în ajuto
sarmale shutterstock 1856731081 jpg
Secretul marilor chefi din România. Motivul pentru care trebuie să pui doua lingurițe de smântâna în apa care fierb sarmalele
Sarmalele sunt nelipsite de pe mesele festive și există câteva secrete culinare de la bucătari pricepuți care pot transforma acest preparat tradițional într-o adevărată delicatesă.
maioneza fara oua jpg
De ce trebuie să adaugi apă minerală în maioneză. Secretul bucătarilor adevărați
În zilele noastre, tot mai multă lume apelează la maioneza din comerț, fără să mai stea să o pregătească acasă. Însă, dacă ne dorim un produs mai special, făcut în totalitate de către noi, există un truc ingenios care va face maioneza de casă mai delicioasă decât oricare variantă din magazine!
1 salata de boeuf jpg jpeg
Ce este strict interzis să faci atunci când prepari salata de boeuf. Atenție, îi va strica gustul iremediabil
Un preparat delicios, care poate fi distrus într-o clipă de gospodine, este salata de boeuf. O greșeală banală poate compromite întreaga compoziție, iar aceasta se referă la murăturile adăugate în rețetă.
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
Secretul Jamilei pentru cea mai bună ciorbă de burtă: „Vă sfătuiesc să…”
Există multe capcane în care putem cădea atunci când pregătim ciorbă de burtă, dacă nu suntem atenți. Din fericire, dacă urmăm sfaturile experților, preparatul nostru va avea un gust mai bun ca oricând! Iar un anumit secret împărtășit de Jamila poate da un gust incredibil ciorbei noastre de burtă!
prajituri resturi png
Ce să faci cu resturile de prăjituri rămase după Crăciun. Desertul genial pe care îl poți prepara cu ajutorul lor, pentru Revelion
Au trecut deja sărbătorile însă casa noastră a rămas plină de dulciuri? Ei bine, în loc să irosim mâncarea și să o aruncăm, putem apela la o rețetă simplă pentru a transforma toate preparatele pe care nu le mai vrem într-o prăjitură de resturi!
ciorba radauteana jpeg
Jamila, secretul celei mai bune ciorbe rădăuțene. Ce face imediat după ce a fiert carnea: „Gustul nu se pierde”
Ciorba rădăuțeană este mai mult decât o simplă supă; este o experiență culinară care îmbină gustul tradițional românesc cu finețea unei preparări rafinate.