Brânza de vaci la cuptor face senzație pe Internet! Motivul pentru care rețeta a devenit atât de populară
Cea mai recentă tendință în mediul online atunci când vine vorba despre sănătate este consumul de proteine. Iar internauții au găsit o modalitate ingenioasă de a se asigura că își asigură nivelul optim de proteine de-a lungul unei zile: coc brânza de vaci în cuptor!
Atunci când vine vorba despre sfaturi de sănătate pe rețelele de socializare, putem observa în ultimul timp că tot mai mulți oameni pun accentul pe consumul de proteine. Iaer potrivit informațiilor de la adevarul.ro, pe TikTok, o rețetă inedită a devenit populară, deoarece ne poate asigura conținutul necesar de proteine de-a lungul zilei: brânză de vaci coaptă în cuptor!
Dacă vom căuta pe TikTok „brânză de vaci la cuptor”, vom găsi ușor sute de videoclipuri, iar această rețetă a devenit rapid extrem de populară în rândul internauților. Preparatul este, în esență, unul simplu: doar întindem un strad de brânză de vaci pe o foaie de copt, iar apoi o punem la cuptor.
Victoria Minell, o creatoare de conținut pe TikTok, cu peste 1,2 milioane de urmăritori, spune că preparatul este „super versatil, bogat în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați și o opțiune excelentă fără gluten.”
Brânza de vaci la cuptor a devenit populară pe TikTok
Videoclipul în care Victoria Minell își învață urmăritorii cum să pregătească acest ingenios înlocuitor al pâinii a reușit să strângă deja aproape 11 milioane de vizualizări! Creatoarea de conținut din Australia folosește această brânză pentru a face un wrap cu prosciutto și roșii.
Un alt creator de conținut, Ashley McCrary, a reușit să strângă peste 2,5 milioane de vizualizări pentru videoclipul în care arată cum se poate coace brânza de vaci. „Oamenii caută mereu modalități delicioase de a-și spori aportul de proteine, iar brânza de vaci a devenit recent incredibil de populară”, a spus aceasta.
În plus, McCrary mai spune că o porție de brânza de vaci la cuptor ar conține 37 de grame de proteine. „Versatilă și delicioasă, o puteți folosi ca o învelitoare sau chiar ca o crustă de pizza. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care urmează un stil de viață cu conținut scăzut de carbohidrați”, explică aceasta.